Maatregelen Rvdb & coronavirus

Onze maatregelen omtrent coronavirus

Het zijn momenteel bijzondere tijden. Het coronavirus houdt ons dagelijks in de greep. De maatregelen die door de overheid getroffen zijn raken ons allemaal, zowel in ons privéleven als in ons werk. Ook bij Rvdb is onze eerste prioriteit de gezondheid en veiligheid van onze mensen. We volgen daarom de adviezen van de overheid en RIVM nauwkeurig op. In fysiek opzicht moeten we op dit moment even afstand van elkaar houden. Maar juist nu vinden wij het belangrijk om verbonden met elkaar te blijven. Dat is wat ons betreft belangrijker dan ooit.

Graag lichten wij hier toe hoe wij ervoor zorgen dat jij als klant of hr professional op ons kunt blijven rekenen. Wij staan nog steeds voor je klaar (op afstand)!

Wat betekent dit concreet?

  • Rvdb heeft een crisisteam opgetuigd waarin alle onderdelen van onze organisatie- en zusterorganisatie Alias- vertegenwoordigd zijn. 
  • Dit team houdt dagelijks onze activiteiten scherp in het oog, denken mee/vooruit en treffen maatregelen waar nodig. 
  • Het crisisteam volgt de ontwikkelingen op de voet, brengt per divisie de impact van maatregelen in kaart en maakt continu een passende doorvertaling vanuit het overheidsbeleid.
  • Daarnaast werken wij nauw samen met ons netwerk om aan diens behoeften te blijven voldoen, uiteraard volledig in overeenstemming met de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten. 
  • Solliciteren op onze vacatures kan nog steeds via ons online platform RAY (www.hey-ray.nl). Ons huidige vacatureaanbod is actueel. Kennismakings- en sollicitatiegesprekken worden telefonisch of via beeldbellen gevoerd. Fysieke gesprekken worden alleen gevoerd als dat noodzakelijk of gewenst is (en als de 1,5 meter regel mogelijk is).
  • Onze (kantoor)medewerkers en recruiters werken zo veel mogelijk vanuit huis. Zij zijn 100% digitaal en gewoon bereikbaar, zoals je van ons gewend bent.
  • Dit volledig digitale beleid is ook leidend voor onze consultants en hr interim professionals die momenteel op opdracht zitten bij onze klanten en opdrachtgevers. 
  • We doen er alles aan om onze dienstverlening maximaal op peil te houden. Mocht het coronavirus een dusdanige impact hebben waardoor onze dienstverlening in het geding komt, dan word je daarover tijdig door ons geïnformeerd. 
  • We hebben tenslotte een mooi initiatief gelanceerd waar iedere professional in Nederland gebruik van kan maken:

Met alle maatregelen die getroffen zijn hebben wij er alle vertrouwen in dat wij jou de komende tijd goed van dienst kunnen zijn. Daar zetten wij ons in ieder geval vol voor in. Door goed samen te blijven werken, zoals we dat al ruim 28 jaar doen, kunnen we dit aan. 

Vragen? Vragen!

Heb je vragen of hulp nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Of wil je meer weten over onze maatregelen? Die lichten we uiteraard graag toe. Neem daarvoor contact op via info@rvdb.nl of het algemene nummer +31(0)88 55 21 200.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. 

Hartelijke groeten van iedereen bij Rvdb