Contact

Maatregelen Rvdb & coronavirus
Het zijn momenteel bijzondere tijden. Het coronavirus houdt ons dagelijks in de greep. De maatregelen die door de overheid getroffen zijn raken ons allemaal, zowel in ons privéleven als in ons werk. Ook bij Rvdb is onze eerste prioriteit de gezondheid en veiligheid van onze mensen. We volgen daarom de adviezen van de overheid en RIVM nauwkeurig op. In fysiek opzicht moeten we op dit moment even afstand van elkaar houden. Maar juist nu vinden wij het belangrijk om verbonden met elkaar te blijven. Dat is wat ons betreft belangrijker dan ooit. Graag lichten wij hier toe hoe wij ervoor zorgen dat jij als klant of hr professional op ons kunt blijven rekenen. Wij staan nog steeds voor je klaar (op afstand)!

Rvdb
Hoogoorddreef 54P, 1101 BE, Amsterdam Zuidoost

Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons. We helpen je graag!

T +31 (0)88 55 21 200
info@rvdb.nl

Bereikbaarheid
Kom je met het openbaar vervoer? Dat is mooi! Vanaf station Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Almere en Amersfoort zijn er snelle verbindingen naar station Amsterdam Bijlmer Arena. Ons pand, het Europlaza gebouw, ligt direct naast station Amsterdam Bijlmer Arena. Neem de uitgang aan de linkerzijde richting de bussen. Ons kantoor is niet te missen, je ziet het namelijk gelijk zodra je het station uitloopt. Loop de trap op (er staan Europlaza borden bij) en de ingang zit om de hoek.

Parkeren
Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is P9, aan de overzijde van Hoogoorddreef 54P. Volg de groene p9 borden en zet je auto bij parking Antartica. Eenmaal buiten loop je recht tegen het Europlaza gebouw aan.

Bel mij terug

vraag

uw gegevens

Succesvol verzonden
Annuleren