Rvdb Traineeships

Ontwikkel jezelf tot HR of Recruitment expert via de traineeships van Rvdb

Als Interim Professional in één van onze ontwikkelprogramma’s neem je een ‘kijkje in de keuken’ bij verschillende organisaties. Je voert hier uitdagende opdrachten uit. Het ene moment ga je aan de slag bij een grote corporate organisatie terwijl je het volgende moment bij een MKB of start-up een opdracht uitvoert. Tegelijkertijd ga je vol aan de slag met je persoonlijke- en professionele ontwikkeling om zo in korte tijd grote stappen in je carrière te zetten.


 

Welk ontwikkelprogramma kies jij? 

Er zijn bij Rvdb twee keuzemogelijkheden: het HR Traineeship en het Recruitment Traineeship. Is het jouw droom om je door te ontwikkelen tot een allround HR Business Partner? Dan is het HR Traineeship jou op het lijf geschreven. Doorloop je liever eenzelfde soort ontwikkelprogramma maar dan met de nadruk op Corporate Recruitment? Dan is het Recruitment Traineeship wellicht wat voor jou!

 

HR Traineeship

In dit traineeship bieden wij je de kans om gedurende vier jaar uitdagende HR-opdrachten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers, zowel in de commerciële als non-profit sector. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling door middel van intervisie en trainingen. Je wordt ondersteund door je Talentmanager en heb je veel contact met je collega's die hetzelfde programma volgen. Verder stap je telkens uit je comfort zone en ga je continu nieuwe uitdagingen aan. Hierdoor ligt het niveau hoog en heb je een steile leercurve. Zo ontwikkel jij je tot volwaardig HR Business Partner.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Deze vacature heeft namelijk een flexibele startdatum; we zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe trainees. We maken dus heel graag kennis met je!
 

Bekijk hier de vacature voor het HR Traineeship in Amsterdam

Bekijk hier de vacature voor het HR Traineeship in Eindhoven
 

Recruitment traineeship

In dit driejarige ontwikkelprogramma ga je als corporate recruiter aan de slag bij diverse organisaties. Aan jou de taak om recruitment processen in te richten en te optimaliseren. Daarnaast bedenk jij vooruitstrevende manieren om de beste mensen voor de organisatie te werven en ontwikkel je jouw management skills!

Naast het werken op opdracht ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling middels intervisie, kennisdeling en trainingen (over bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap en gesprekstechnieken). Tijdens het recruitment ontwikkelprogramma (traineeship) word je ondersteund door je Talent Manager en heb je veel contact met je collega's die hetzelfde programma volgen. Omdat je binnen het programma uit je comfort zone stapt en steeds opnieuw wordt uitgedaagd, ligt het niveau hoog en groei je in rap tempo. Van recruitment advies tot implementatie van je plannen: jij gaat impact maken!

Bekijk hier de vacature
 

Wie gingen je voor?

 

Meer lezen? Een HR Trainee vertelt!Ben je benieuwd naar de indrukken van onze eigen collega’s? Raak geïnspireerd door de onderstaande blogs en interviews waarin onze HR en Recruitment trainees hun ervaringen met jou delen!


 

Volg jij ons al op de socials?

Via Linkedin en Twitter brengen wij je dagelijks op de hoogte van ons laatste nieuws, ontwikkelingen en vacatures. Wil je liever een kijkje achter de schermen krijgen van Rvdb en tips en tricks ontvangen van onze HR professionals? Bekijk dan eens onze Instagram en Facebook pagina. 

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases