de rvdb selectie

word een topspeler in hr

Een topsporter word je niet zomaar. Het is hard werken en met jouw hoge ambitieniveau bereik je mooie resultaten. Dat doe je met een topteam om je heen om je te helpen het beste uit jezelf te halen. In ons driejarig programma ligt je focus op het uitvoeren van hr opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten. In rap tempo speel je mee op het hoogste hr niveau.

Rvdb selectie programma

Gedurende 3 jaar ga je jezelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Je vervult interim opdrachten bij onze klanten in een breed scala van branches, retail, multinationals, industrie en overheid. In een korte tijd leer jij diverse organisatie en hr rollen kennen. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je door middel van intervisie, workshops over actuele hr trends en trainingen gericht op vaardigheden zoals beïnvloedings- en overtuigingsstijlen, adviseren met impact en persoonlijk leiderschap.

lees verder

Rvdb selectie team

Om bij de Rvdb selectie te horen gelden een aantal spelregels: Je hebt lef en energie, gaat ondernemend te werk, je bent flexibel en bent gedreven om jouw ambities waar te maken. Zeg je volmondig ja? Dan kun jij je selecteren voor het volgende team:

Als hr professional adviseer en initieer je hr oplossingen waarmee je waarde toevoegt aan de business. Je wilt je ontwikkelen tot een stevige hr business partner en je hebt visie op actuele hr ontwikkelingen.

Bekijk de vacature

Maak hier kennis met al onze hr topspelers

Sta jij in de startblokken om in beweging te komen, het verschil te maken in organisatie en nog succesvoller te zijn? Geef ons een seintje!

Intervisie

Klaar om aan jouw ontwikkelreis te beginnen?