Executive Intervisie voor HRM leiders

Doelgroep:
(eind) verantwoordelijke HRM managers of directeuren

Duur:
Intake gesprek en 5 bijeenkomsten van 2,5 uur

Locatie:
Kantoor Rvdb
Hoogoorddreef 54P, 1101 BE, Amsterdam Zuidoost

Investering:
€ 2.450,- exclusief btw

Ver-zeker jezelf

Je bent kortere of langere tijd binnen jouw organistie (eind)verantwoordelijk voor HRM. Je bent een strategische business partner voor de directie of management van je organisatie en weet goed waar je mee bezig bent. Je stuurt je team naar beste kunnen aan. Je bent trots, ervaren en succesvol. Maar toch... Zit er niet meer in, kan het ook anders? Maak jij de juiste plannen? Hoe beweeg jij je binnen jouw organisatie? Welke positie neem jij in of wil jij innemen? Verbind en inspireer jij jouw stakeholders met jouw plannen? Maak jij voldoende impact?

In jouw positie is het lastig om in vertrouwen je afwegingen en dilemma's te bespreken met collega's. Niks is zo leerzaam om je twijfels te bespreken, best practices te horen, inspiratie op te doen en je te verzekeren met collega's van hetzelfde kaliber. In veiligheid uitgedaagd worden, feedback krijgen en met nieuwe energie en focus verder gaan, weer weten wat je wilt. Hoe organiseer je dat? Hoe vind je collega's die dat ook willen?
Hoe kom ik gericht in gesprek met anderen en hoe pak ik zo'n dialoog dan aan?

Executive Intervisie voor HRM leiders is voor jou het antwoord. In een veilige omgeving, formeren we intervisieteams van drie 'gelijkgestemde' HRM executives, die vijf maal 2,5 uur bij elkaar komen en begeleidt worden door ervaren coaches. Onze coaches hebben hun sporen in het HRM vak verdiend en weten precies de echte trialoog aan te boren. 

Hoe gaat executive intervisie voor HRM leiders in zijn werk?

Wij helpen je op weg en het intervisie team op gang. Eerst voeren we een stevige intake gesprek om je situatie, je drijfveren en ambities en vooral jou te leren kennen. Op basis hiervan formeren we intervisie teams van drie HRM leiders. Je gaat onder onze begeleiding vijf keer met elkaar aan het werk. De eerste bijeenkomst maken de deelnemers kennis met elkaar, wie is wie en vooral wat komt ieder doen, halen en brengen. De volgende drie bijeenkomsten krijgen elke deelnemers voor een groot deel het podium en wordt er met en van elkaar geleerd. De laatste bijeenkomst staat in teken van de 'oogst'. Wij geloven dat het geheim van verandering en verbetering in de praktisch follow-up zit. Zo wordt samen het vervolg van ieder besproken: acties, borging, ondersteuning, wellicht een continuering van de intervisie. Tussentijds staan je 'collega' intervisie genoten vanzelfsprekend voor je klaar bij vragen of overleg. Maar ook de intervisie begeleider is beschikbaar voor jou.

Investering

De investering voor deze Executive Intervisie voor HRM leiders is als volgt:
We maken teminste vijf dagdelen vrij voor de werkelijke bijeenkomsten en borgen tijd voor de verwerking en follow up. Je bent committed een win/win te creëren voor de deelnemers en je bent medeverwantwoordelijk voor het succes van de ander. De financiële investering bedraagt
€ 2.450,- exclusief btw.

De start

Elke maand starten we een intervisie team op. Wacht niet langer en meld je aan bij Erik Hornman voor een intakegesprek: e.hornman@rvdb.nl of bel naar +31 (0)6 42 01 93 99.