De bedoeling

Doelgroep
HRM seniors, managers en directeuren

Duur
7 dagen verspreid over een periode van 7 maanden

Locatie
In of rond de randstad

Investering
€ 7.650,- inclusief arrangementskosten en exclusief btw.

Meer informatie?
brochure

Avontuurlijk en exclusief ontwikkelprogramma voor senior HRM professionals

Je bent al verschillende jaren (eind) verantwoordelijk voor HRM binnen jouw organisatie. Je hebt jouw team of organisatie door belangrijke en wellicht spannende fases geloodst. Je hebt zo mogelijk al diverse trainingen en workshops ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling gevolgd. En je bent succesvol.

En nu? Hoe nu verder? Het is niet dat je je hoeft te vervelen of dat je weg wilt, maar je wordt wel wat onrustig. Je voelt dat het tijd is voor een volgende stap, voor verdieping, aanscherping en voor nieuwe energie en inspiratie. Je wilt met frisse ideeën het verschil maken voor jouw organisatie.

Maar waar begin ik? Hoe kom ik in beweging? Hoe vind ik de rust en ruimte om eens na te denken, voor reflectie?
Waar vind ik professionals, het liefst uit een vergelijkbaar werkveld, die soortgelijke vragen hebben?
En hoe zorg ik ervoor dat ik tot concrete verandering en acties kom waar niet alleen ik, maar ook mijn omgeving de vruchten van plukt?

Rvdb helpt. “De Bedoeling” is avontuurlijk en exclusief ontwikkelprogramma voor senior HRM professionals, HRM managers en directeuren, die antwoorden willen vinden op bovenstaande vragen. Het programma wordt voor een belangrijk deel door de deelnemers zelf vorm gegeven. Vanuit ambitie, talent en eigenheid maak jij jezelf op voor de volgende fase in jouw loopbaan. Onder begeleiding van twee senior begeleiders kom je samen met acht collega deelnemers tot antwoorden, inzichten en een plan voor de toekomst.

De ontwikkelresultaten na 8 maanden De Bedoeling:

  • Je hebt jezelf beter leren kennen;
  • bent geïnspireerd;
  • weet wat echt belangrijk voor jou is;
  • hebt voor jezelf nieuwe keuzes gemaakt;
  • weet wat je te doen staat;
  • weet wat je in je organisatie en in HRM komt doen;
  • hebt de eerste nieuwe ontwikkelstappen stappen al gezet.

Aanmelden

Wacht niet langer en meld je aan bij Erik Hornman: stuur een email naar e.hornman@rvdb.nl of bel naar +31 (0)6 42 01 93 99.