trainingslocatie huren

mooie ruimtes delen we graag

Hip. Modern. Vrolijk. Inspirerend. Dat is het nieuwe kantoor van Rvdb in het Europlaza gebouw. Mooie ruimtes delen we graag. Ben je op zoek naar een locatie voor maximaal 16 personen? Talentlab is te huur voor vele activiteiten zoals vergaderen, trainingen, workshops, presentaties of brainstormsessies.

Tarieven

€ 350,- per dagdeel, exclusief btw.

€ 500,- per dag, exclusief btw.

Het is mogelijk kleinere break-out ruimtes erbij te huren.  

Vergaderarrangement

€ 14,50 per persoon, per dag

€ 9,50 per persoon, halve dag

Het vergaderarrangement bestaat uit onbeperkt koffie (cappuccino en espresso), verschillende soorten thee, mineraalwater, jus d'orange en een grote schaal met fruit.

Lunch

Een heerlijke, gezonde lunch kunnen wij zeker voor je regelen. De prijs is afhankelijk van jouw wensen.

Gratis faciliteiten

  • Wifi
  • Whiteboards met markers
  • Tv scherm en afstandsbediening
  • Makkelijk verschuifbare tafels en stoelen

A locatie

Rvdb
Hoogoorddreef 54p
1101 BE, Amsterdam Zuidoost

Kom je met het openbaar vervoer? Dat is mooi! Het Europlaza gebouw ligt namelijk direct naast station Amsterdam Bijlmer Arena. Neem de uitgang aan de linkerzijde richting de bussen. Ons kantoor is niet te missen, je ziet het namelijk gelijk zodra je het station uitloopt. Loop de trap op (er staan Europlaza borden bij) en de ingang om de hoek.

Kom je met de auto? De dichtstbijzijnde parkeergarage is P9, aan de overzijde van Hoogoorddreef 54P. Volg de groene P9 borden en zet je auto bij parking Antartica. Eenmaal buiten loop je recht tegen het Europlaza gebouw aan.

Vragen?

Nog vragen over Talentlab of wil je de ruimte bezichtigen? Je ben meer dan welkom. Neem gerust contact op met Simone van Veen via info@rvdb.nl of bel naar +31 (0)88 55 21 200.
De koffie staat voor je klaar.