Over Rvdb

de ideale plek voor ontwikkeling en werk in HR

Rvdb is opgericht vanuit de ambitie om de HR sector verder te ontwikkelen en HR professionals en bedrijven duurzaam met elkaar te verbinden. Hier zijn wij sterk in, net als in het continue begeleiden en coachen van mensen. Dit doen wij met ons eigen traineeships en community platform RAY.

Wij maken het verschil voor bedrijven die op zoek zijn naar advies en oplossingen voor HR vraagstukken of capaciteit. Zo brengen wij hen in vooruitgang en zijn wij al 30 jaar een toonaangevende dienstverlener in HR.


 

Draaipunt in loopbaan

Wij spreken met ons team jaarlijks duizenden HR-professionals en willen graag een draaipunt zijn in hun loopbaan. Wij willen dat mensen voelen dat een gesprek met ons zoden aan de dijk zet. Dat ze inhoudelijk zijn uitgedaagd en dat hun talent is herkend en erkend of zelfs door ons is ontdekt. Ook als mensen niet worden aangenomen voor een bepaalde baan of klus willen wij graag weten wat ze willen en wat hen motiveert, waar hun talenten liggen. Er komt ongetwijfeld een moment dat wij wel kunnen helpen. Zo ontstaat loyaliteit en kwaliteit waarmee alle partijen verder kunnen.
 

Talentontwikkeling

Wat wij daarnaast doen, is talent ontwikkelen. Dat is wat ons onderscheidt van andere HR-bureaus en belangrijker: wat uiteindelijk zowel de klant als onszelf gelukkiger maakt. Klanten, kandidaten en Rvdb maken samen onderdeel uit van dezelfde HR-wereld en bewegen daarin vrijelijk. Zo komen onze relaties bij ons werken en werken wij zelf bij en voor onze relaties. Soms als adviseur voor specifieke HR-vraagstukken, redelijk van buitenaf. Maar vaak ook als tijdelijk onderdeel van de klantorganisatie, gedetacheerd.


Traineeships

Dankzij onze eigen pool van HR en Recruitment talenten hebben wij vaak de juiste persoon in huis om aan deze detacheringsvraagstukken te voldoen. Zij doorlopen namelijk een uniek vierjarig ontwikkelprogramma waarin zij worden opgeleid tot een allround HR of Recruitment specialist door interim HR en Recruitment opdrachten te doen bij verschillende bedrijven uit de profit en non-profit sector. Hiernaast werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling door trainingen, intervisies en coaching.


Community platform RAY

We willen de verbindende factor zijn van waaruit het vak en vooral de mensen in het vak zich ontwikkelen. Deze mensen brengen wij samen in ons community platform RAY, waarin zij met elkaar in contact kunnen komen en kunnen werken aan hun loopbaan in HR. Op die manier kijken we niet alleen naar waar onze klant op de korte termijn behoefte naar heeft, maar we richten ons tegelijkertijd nadrukkelijk op de lange termijn door onze relaties hun hele carrière te blijven volgen en waar mogelijk te helpen.


 

Keukentafel

Wij werken intern intensief samen. Wij lunchen altijd gezamenlijk aan de keukentafel. Dat vinden wij niet alleen gezellig, het blijkt ook al jaren uitstekend te werken. Bij het aanreiken van de boter kan het zomaar zijn dat een collega meteen ook de naam aanreikt van iemand die geknipt blijkt voor die specifieke baan of klus waarvoor een andere collega juist iemand zoekt. Samen kennen wij namelijk iedereen. Dat komt omdat wij niet alleen in staat zijn om effectief vakinhoudelijk te adviseren, maar ook om relaties blijvend te onderhouden. We kunnen snel switchen en zijn multi-inzetbaar. We helpen graag en laten ons ook graag door anderen helpen, binnen en buiten Rvdb. Wij dragen uit dat wij de spil in het vak zijn en zoeken allemaal zelf actief naar nieuwe contacten, nieuwe talenten en nieuwe kansen.

Schuif jij binnenkort ook aan? Bekijk dan onze contactpagina.
 

Social media

Ken jij Rvdb al of wil je ons beter leren kennen? Heb je al eens een kijkje genomen op onze social media pagina's? We zijn actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube en Instagram. Via deze kanalen houden wij je op de hoogte van onze vacatures, HR-trends en ontwikkelingen en geven we je een kijkje bij ons intern.

Bekijk onze social media pagina voor al onze accounts en volg ons!

 

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases