Rvdb Eindhoven

Rvdb is nu ook actief in Eindhoven!


Groot nieuws! Wij zijn nu ook te vinden in Eindhoven, nu we daar een tweede kantoor hebben geopend! 

Ben jij woonachtig in de omgeving Brabant en werkzaam in het HR-vakgebied, of ben je plan dit te gaan doen? Dan komen wij graag met je in contact!  

Meld je hier aan


 

Our road to Eindhoven

Rvdb groeit hard, zowel in klanten als kandidaten. Om deze groei op een duurzame manier te faciliteren, zijn we naar mogelijkheden gaan kijken om een tweede thuisbasis buiten de Randstad op te zetten. De stad Eindhoven leek ons daarbij een strategische locatie. Sinds januari 2022 zijn we hier met een klein team aan Recruitment Consultants te vinden om onze klanten uit de regio Brabant, waaronder ASML en de Gemeente Venlo, nog beter te bedienen.

We zijn van plan dit team substantieel te gaan uitbreiden. Heb jij dus interesse om dit team te gaan versterken? Neem dan zeker contact met ons op en bekijk onze interne vactures!

 

Meet the team

Wij zijn inmiddels al druk bezig om ons team in Eindhoven uit te breiden. Ben je benieuwd welke Rvdb'ers hier momenteel al aan het werk zijn? Ga dan naar onze teampagina en bekijk het kopje Team Eindhoven. 

Contact

Wil je weten welke HR vacatures wij momenteel open hebben staan voor de regio Brabant? Of wil je ons team in Eindhoven versterken? Kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie!

Onze thuisbasis in EIndhoven is gevestigd in het Bondgebouw, vlakbij Eindhoven Airport. Vind hieronder onze adresgegevens.

Rvdb
Luchthavenweg 81 - Kantoor 106a
5657 EA Eindhoven


 

Onze aanspreekpunten in Eindhoven


Daan van Hal - Recruitment Lead Eindhoven - d.vanhal@rvdb.nl

Marjan Thijssen - Recruitment Consultant Eindhoven - m.thijssen@rvdb.nl