Alias: RPO recruitment

Check onze website

Word ook RPO recruiter

Neem contact met ons op

Is (RPO) recruitment jouw passie? Of zoek jij versterking van jouw recruitment team? Dan is het tijd om eens kennis te maken.

Wij zijn Alias! De spiksplinternieuwe RPO recruitment start-up van Rvdb. Onze full-service recruitmentaanpak maakt dat jouw organisatie samen met ons succesvoller is in het aantrekken van de beste mensen. Wij gebruiken jouw kennis van de organisatie in combinatie met onze expertise in recruitment. Dit alles in-house, bij jou op de vloer. Wij vinden de beste mensen: van begin tot eind, recruitment geregeld.

Wat ons uniek maakt? Wij combineren het beste van twee werelden: jarenlange recruitmentervaring en waardevolle talentonwikkeling voor onze mensen. Door ons ontwikkelprogramma weten we zeker dat onze RPO recruiters blijven groeien op professioneel en persoonlijk vlak. We hebben een passie voor ons vak, kennen de trends en zijn continu op zoek naar de beste (online) recruitmenttools. Zo gaan we voor world class RPO recruitment.

Hoe regelen we recruitment?

Als Recruitment Process Outsourcing (RPO) specialist nemen wij het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk uit handen. We bedenken samen de meest passende recruitmentoplossing en werken in-house bij jou op kantoor. Zo weten we waar je naar op zoekt bent, wat de organisatie nodig heeft en wie het beste in het team past.

Onze werkwijze

Waar bevinden de juiste mensen zich en wat vinden zij belangrijk? We duiken in de doelgroep waar jij naar op zoek bent en (ver)kennen de arbeidsmarkt. Ook gaan we aan de slag met statistieken, kijken rond op online fora, gaan naar een symposium, MeetUps en contacten het vakmagazine of ouderwets de krant.

Vacature RPO recruiter

Ben je net als wij zo enthousiast over RPO recruitment? Heb je interesse om als RPO recruiter aan de slag te gaan bij de spiksplinternieuwe RPO recruitment start-up Alias? Dat kan! Bekijk onze vacature.

Website

Enthousiast geworden over Alias en benieuwd naar meer over ons? Bekijk voor het complete plaatje de website van Alias.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of wil je langskomen? Neem dan contact met ons op via hallo@alias.works of bel met één van onze Aliassers:

Candice Dolce
Operations Manager

+31 (0)6 467 567 90

c.dolce@alias.works

 

Petra Hofman

Corporate Recruiter

+31 (0)6 237 431 88

p.hofman@alias.works