team ontwikkeling

er zit meer in jouw team

Alles verandert en snel ook. De wereld, de maatschappij, de economie en ons hr vak. Wij zijn er van overtuigd dat de toegevoegde waarde van hr professionals steeds meer gaat over wat zij proactief kunnen betekenen voor personen binnen een organisatie. Er wordt meer gedacht vanuit personen dan vanuit de processen. Dat betekent ook dat we leven in een tijd waarin je continu moet blijven ontwikkelen, als individu en als team. We zorgen ervoor dat de hr professionals met wie wij werken telkens blijven groeien naar de plek waar zij het best tot hun recht komen. Op elk niveau, voor elk specialisme en in alle rollen.

Wij realiseren dit voor jouw hr team door het ontwikkelen en realiseren van een incompany ontwikkeltraject of door teamcoaching.

Incompany ontwikkeltraject

Jouw team gaat intensief met elkaar aan de slag in hun eigen hr ontwikkelprogramma. Ze worden zich bewust van hun veranderende rol  en weten in te spelen op de dynamiek van de organisatie en haar omgeving. Het team durft vernieuwing en verandering in gang te zetten en heeft scherp wat de belangrijkste HR thema’s zijn. Individueel en samen zetten zij de volgende stap.

lees verder

Teamcoaching

Werkt een team goed samen? Dan heeft dit een grote impact op de resultaten van de organisatiedoelstellingen. Door teamcoaching word je bewust van collectieve en individuele patronen in gedrag en denken. Onder begeleiding van een coach richt een team zich vooral op het leren van elkaars (werk)ervaringen. Samen kom je tot fantastische oplossingen om de prestaties van een organisatie te verbeteren.

lees verder

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn