hr consultancy

versterken en vernieuwen van hr

wij zijn hr shapers

Wij geloven dat hr een cruciale rol speelt in iedere organisatie. Hr is in onze ideale wereld de smeerolie van de organisatie: aanjagend, verbindend en ondersteunend. Met als doel om de organisatie te laten excelleren en alle medewerkers te laten groeien, nu en in de toekomst.  

wij helpen de hr positie te versterken 

Vaak vanuit specialistische hr thema’s, zoals strategische personeelsplanning of talent management. Hoe groot of klein de vraag ook is, iedereen kan bij ons terecht. Ons track record ligt voornamelijk in het MKB, maar wij doen ook mooi werk voor startups en grotere organisaties. De hulpvraag van iedere unieke klant is leidend. Wij geloven namelijk in de kracht van maatwerk en oplossingen die to-the-point en praktisch zijn, maar wel slim uitgedacht. Samen met onze klanten bouwen wij aan modern hr beleid en instrumentarium. Wij geloven dat het simpel, helder en fris kan. 

wij zijn slimme doeners

Wij focussen ons op het vinden van de juiste oplossing. Als projectleider, implementatiemanager, sparringpartner, facilitator, trainer, coach, … - de titel is niet belangrijk voor ons. Wij zijn namelijk wendbaar, flexibel en resultaatgericht en doen wat nodig is. De kern van ons werk is strategisch meedenken en praktisch doen, oftewel: wij zijn Slimme Doeners. Het begint bij het formuleren van de klantbehoefte. Wij zijn gewend hiervoor dicht bij het vuur te zitten; direct aan tafel bij de (eind)beslissers hebben wij de grootste impact. Wij zijn scherpzinnig, luisteren goed en stellen kritische vragen. En gaan vervolgens op een speelse, grondige en toegankelijke wijze concreet met de hulpvraag aan de slag. Op een zichtbare en benaderbare manier voor iedereen die erbij betrokken is. Ook humor kenmerkt onze aanpak, want we zijn ook nog eens leuke mensen om mee te werken. We zorgen dat de oplossing duurzaam en goed ingebed in de organisatie is. 

wij zijn wereldwijs en roestvrij

Wij streven naar groei en vooruitgang en hebben een optimistische kijk op de toekomst van hr. We adviseren vanuit ruime ervaring en kennis uit de praktijk van diverse organisaties. Lees de persoonlijke profielen van onze consultants op de LinkedIn pagina’s van RuudAnnetManouk en Annabel.  

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Benader ons met jouw concrete vraag of voor een vrijblijvend en onderhoudend kopje koffie. Je bereikt ons via onze business development lead Yvon van Leeuwen (0622201262 of y.vanleeuwen@rvdb.nl) of direct via ons persoonlijk profiel. 

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn