eigen ontwikkeling

Veranderen begint bij jezelf

Bedrijven van nu willen graag innovatief en wendbaar zijn. Dat moet ook wel in deze turbulente tijden. Hr is harder nodig dan ooit te voren. Als hr professional ben je een drijvende kracht achter organisatieverandering. Je bent dag in dag uit bezig om mensen mee te krijgen en te motiveren. Makkelijker gezegd dan gedaan, want veranderen is voor niemand eenvoudig. Wij mensen zijn gewoontedieren en vallen snel terug in oude patronen. Wil je de organisatie écht helpen te veranderen, begin bij jezelf. Want dan kan je anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Rvdb helpt.

Het rvdb development program

Hoe zorg je dat je anderen meekrijgt met jouw verfrissende visie? Welke verschillende belangen spelen er in jouw organisatie en wat doe je ermee? Hoe overtuig je jouw stakeholders? Welke talenten zet je in? Hoe adviseer je op strategisch niveau? Wat is nou echt belangrijk voor jou en de organisatie? Het rvdb development program geeft antwoord op al deze vraagstukken.

lees verder

Executive Intervisie voor HRM leiders

Wil je vertrouwen, jezelf uitdagen om weer met scherpte en frisheid je verantwoordelijkheid als HRM leider voort te zetten? Dan komt executive intervisie je goed van pas.

lees verder

De bedoeling

Je bent al verschillende jaren (eind) verantwoordelijk voor HRM binnen jouw organisatie. Je hebt jouw team of organisatie door belangrijke en wellicht spannende fases geloodst. Je hebt zo mogelijk al diverse trainingen en workshops ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling gevolgd. En je bent succesvol. En nu? Hoe nu verder? Het is niet dat je je hoeft te vervelen of dat je weg wilt, maar je wordt wel wat onrustig. 

lees verder

ZZP startup bootcamp

Zelfstandig hr professional worden. Hoe doe je dat? Help! Wees gerust, in 2018 start Rvdb weer met de ZZP startup bootcamp. Ben je net begonnen als freelancer of twijfel je nog of je de uitdaging aan wilt gaan? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bieden je een kort en intensief programma om je snel ‘up & running’ te krijgen in de wereld van het zelfstandig ondernemen. Aan het eind van het ZZP Startup Bootcamp heb je jouw propositie scherper en kun jij je onderscheiden als zelfstandig hr professional.

lees verder

(Loopbaan)coaching

Je krijgt als hr professional tijdens je loopbaan vast en zeker te maken met vragen over keuzes, onduidelijkheden, of je wilt “gewoon” ontdekken. Een coach buiten je eigen context inspireert je, is een sparringpartner en helpt jou een stap te zetten buiten de gebaande paden.

lees verder

Op zoek naar inspiratie?

Lees onze artikelen, blogs en business cases