HR Digital Transformation Workshop

dinsdag 11 april 2017, 17:00 - 20:00

Hoe verbindt u uw medewerkers onderling met interne sociale media om ze effectiever en efficiënter te laten functioneren?

De wereld buiten de organisatie wordt steeds meer connected en digitaal. Uw organisatie ziet de noodzaak van een digitale transformatie tot een “Connected Company” in. Maar wat is de rol van de HR functie eigenlijk in zo’n transformatie traject, vraagt u zich af?

Deze vraag zal tijdens de workshop worden beantwoord. In het eerste deel van de workshop gaan we in op wat nu precies een “Connected Company” is, welke rollen HR in de digitale transformatie kan spelen. In het tweede deel van de workshop gaan we in kleine groepjes zelf aan de slag  om te kijken hoe HR  zelf ook goed gebruik maken van Interne Social Media om de performance van haar werkzaamheden  te verbeteren.

Aan het einde van de Workshop ga je naar huis met een goed begrip van de wat,  de waarom, de waarvoor en de hoe vragen tav het gebruik van interne sociale media.  Wil jij ook meer leren over de digitale transformatie van HR? Schrijf je dan snel in.

Facilitator

  • Bert Vries (Digital Transformation Consultant, United Mindz B.V.)

Praktische informatie

  • Investering: €149,- exclusief BTW. Als je een collega meeneemt krijg je €50,- korting op het totaal.

Vragen?

  • Zijn er nog andere data voor deze workshop? Als je niet kunt op 11 April maar je bent wel geinteresseerd laat je gegevens dan hier achter en dan sturen we je een mailtje als de volgende workshop georganiseerd wordt. 
  • Wordt deze workshop ook nog op andere locaties gehouden? Bij voldoende belangstelling zullen we ook op andere plaatsten in het land deze workshop organiseren. Als je gegevens hier achterlaat dan mailen we je zodra er een workshop bij jou in de buurt wordt georganiseerd. 
  • Doen jullie ook inhouse workshops? Ja, als je even een mailtje stuurt naar bert.vries@unitedmindz.com dan neem ik contact met je op.  

Voor alle andere vragen kun je gerust een mailtje sturen of bellen naar: 

T +31 (0)6 2039 4112
E bert.vries@unitedmindz.com

Aanmelden

Meld je hier aan voor dit event. We sturen je een e-mail zodra jouw inschrijving voltooid is.