Recruitment Traineeship

Ontwikkel jezelf tot een Recruitment expert bij Rvdb

In dit driejarige ontwikkelprogramma ga je als (corporate) recruiter aan de slag bij diverse organisaties. Aan jou de taak om recruitment processen in te richten en te optimaliseren. Daarnaast bedenk jij vooruitstrevende manieren om de beste mensen voor de organisatie te werven en ontwikkel je jouw management skills!

 
 

Vacature Trainee Recruitment

Naast het werken op opdracht ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling middels intervisie, kennisdeling en trainingen (over bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap en gesprekstechnieken). Tijdens het recruitment ontwikkelprogramma (traineeship) word je ondersteund door je Talent Manager en heb je veel contact met je collega's die hetzelfde programma volgen. Omdat je binnen het programma uit je comfort zone stapt en steeds opnieuw wordt uitgedaagd, ligt het niveau hoog en groei je in rap tempo. Van recruitment advies tot implementatie van je plannen: jij gaat impact maken!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Deze vacature heeft namelijk een flexibele startdatum; we zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe trainees. We maken dus heel graag kennis met je!
 

 

Zo ziet jouw ontwikkelreis er uit

 

Wie gingen je voor?


 

Meer lezen? Een Recruitment trainee vertelt!

Ben je benieuwd naar de indrukken van onze eigen collega’s? Raak geïnspireerd door de onderstaande blogs en interviews waarin onze HR en Recruitment trainees hun ervaringen met jou delen!


 

Volg jij ons al op de socials?

Via Linkedin en Twitter brengen wij je dagelijks op de hoogte van ons laatste nieuws, ontwikkelingen en vacatures. Wil je liever een kijkje achter de schermen krijgen van Rvdb en tips en tricks ontvangen van onze HR professionals? Bekijk dan eens onze Instagram en Facebook pagina. 

Looking for inspiration?

Read our articles, blogs and business cases