Rvdb Traineeships

Ontwikkel jezelf tot HR of Recruitment professional

Als Interim Professional in één van onze ontwikkelprogramma’s neem je een ‘kijkje in de keuken’ bij verschillende organisaties. Je voert hier uitdagende opdrachten uit. Het ene moment ga je aan de slag bij een grote corporate organisatie terwijl je het volgende moment bij een MKB of start-up een opdracht uitvoert. Tegelijkertijd ga je vol aan de slag met je persoonlijke- en professionele ontwikkeling om zo in korte tijd grote stappen in je carrière te zetten.

 

Welk ontwikkelprogramma kies jij? 

Er zijn bij Rvdb twee keuzemogelijkheden: het HR Traineeship en het Recruitment Traineeship. Is het jouw droom om je door te ontwikkelen tot een allround HR Business Partner? Dan is het HR Traineeship jou op het lijf geschreven. Doorloop je liever eenzelfde soort ontwikkelprogramma maar dan met de nadruk op Corporate Recruitment? Dan is het Recruitment Traineeship wellicht wat voor jou!

 

HR Traineeship

Als Interim HR Professional voer je vanuit Rvdb uitdagende opdrachten uit en neem je een kijkje in de keuken van diverse organisaties; super leerzaam! Tegelijkertijd ga je volop aan de slag met je persoonlijke- en professionele ontwikkeling om zo in korte tijd uit te groeien tot volwaardig HR Business Partner. Afhankelijk van je werkervaring stroom je of in jaar één of in jaar twee van het programma in. 

Lees meer over het HR Traineeship: 
read more


Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Deze vacature heeft namelijk een flexibele startdatum; we zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe trainees. We maken dus heel graag kennis met je!

Recruitment traineeship

In dit driejarige ontwikkelprogramma ga je als corporate recruiter aan de slag bij diverse organisaties. Aan jou de taak om recruitment processen in te richten en te optimaliseren. Daarnaast bedenk jij vooruitstrevende manieren om de beste mensen voor de organisatie te werven en ontwikkel je jouw job-specifieke en persoonlijke skills via verschillende intervisies en kennisdelingen en trainingen bij Rvdb op kantoor! Van recruitment advies tot implementatie van je plannen: jij gaat impact maken!

Lees meer over het Recruitment Traineeship:  read more
 

Ontmoet onze Talent Managers!

Zoals gezegd word je tijdens de Rvdb traineeships constant ondersteund door je Talent Manager, die je begeleidt in jouw ontwikkelreis tot HR of Recruitment professional. Benieuwd wie onze Talent Managers zijn en hoe zij kijken naar de twee traineeships? Check de onderstaande video!


Wie gingen je voor?

 

Meer lezen? Een HR Trainee vertelt!Ben je benieuwd naar de indrukken van onze eigen collega’s? Raak geïnspireerd door de onderstaande blogs en interviews waarin onze HR en Recruitment trainees hun ervaringen met jou delen!


 

Volg jij ons al op de socials?

Via Linkedin en Twitter brengen wij je dagelijks op de hoogte van ons laatste nieuws, ontwikkelingen en vacatures. Wil je liever een kijkje achter de schermen krijgen van Rvdb en tips en tricks ontvangen van onze HR professionals? Bekijk dan eens onze Instagram en Facebook pagina. 

Looking for inspiration?

Read our articles, blogs and business cases