HR Traineeship

Ontwikkel jezelf tot allround HR Business Partner

Als Interim Professional in één van onze ontwikkelprogramma’s neem je een ‘kijkje in de keuken’ bij verschillende organisaties. Je voert hier uitdagende opdrachten uit. Het ene moment ga je aan de slag bij een grote corporate organisatie terwijl je het volgende moment bij een MKB of start-up een opdracht uitvoert. Tegelijkertijd ga je vol aan de slag met je persoonlijke- en professionele ontwikkeling om zo in korte tijd grote stappen in je carrière te zetten.

 

HR Traineeship

In dit traineeship bieden wij je de kans om gedurende vier jaar uitdagende HR-opdrachten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers, zowel in de commerciële als non-profit sector. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling door middel van intervisie en trainingen. Je wordt ondersteund door je Talentmanager en heb je veel contact met je collega's die hetzelfde programma volgen. Verder stap je telkens uit je comfort zone en ga je continu nieuwe uitdagingen aan. Hierdoor ligt het niveau hoog en heb je een steile leercurve. Zo ontwikkel jij je tot volwaardig HR Business Partner.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct! Deze vacature heeft namelijk een flexibele startdatum; we zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe trainees. We maken dus heel graag kennis met je, ofwel in Amsterdam, ofwel op ons nieuwe kantoor in Eindhoven!
 

Zo ziet jouw ontwikkelreis er uit


 

Wie gingen je voor?


 

Meer lezen? Een HR Trainee vertelt!

Ben je benieuwd naar de indrukken van onze eigen collega’s? Raak geïnspireerd door de onderstaande blogs en interviews waarin onze HR en Recruitment trainees hun ervaringen met jou delen!


 

Volg jij ons al op de socials?

Via Linkedin en Twitter brengen wij je dagelijks op de hoogte van ons laatste nieuws, ontwikkelingen en vacatures. Wil je liever een kijkje achter de schermen krijgen van Rvdb en tips en tricks ontvangen van onze HR professionals? Bekijk dan eens onze Instagram en Facebook pagina. 

Looking for inspiration?

Read our articles, blogs and business cases