because you deserve the best hr leaders

De Consultants van Rvdb Executive Solutions werken al jaren in het HR vak, hebben een groot netwerk en kennen de (toekomstige) top van HR Nederland als geen ander

executive solutions

we shape the future of your future hr leaders

Rvdb Executive Solutions richt zich op de uitdagingen in de hoogste HR echelons. Wij bieden diensten aan op het gebied van executive search, kunnen een beroep doen op de inzet van onze strategische hr business consultants en beschikken over tal van interim oplossingen. Omdat wij ons jaren geleden gespecialiseerd hebben in de boeiende wereld van hr, hebben wij een zeer groot netwerk. Wij kennen niet alleen de huidige hr leiders maar ook die van de toekomst. Rvdb is bovendien dé centrale plek voor werk én ontwikkeling in hr. Niet alleen bemiddelen wij de hr professional gedurende zijn of haar gehele loopbaan naar nieuwe posities. Ook stimuleren wij (persoonlijke) ontwikkeling van de hr professional. Voor de hr leiders en experts binnen onze executive doelgroep bieden wij bijvoorbeeld coaching en intervisie aan. En omdat wij door de jaren heen een zeer divers klantenportfolio hebben opgebouwd, snappen wij precies wat er binnen uw organisatie nodig is. Wij zijn sparring partners op niveau.

lees meer
image card header

executive search

Ook in de hr top wordt er geschoven en gewisseld. Daar wil je als directie niet altijd veel geluid aan geven, maar de zoektocht naar opvolging verdient een deskundig, integer en vlot recruitment proces. Wij snappen de urgentie en gevoeligheid van wisselingen op topposities.

lees meer
image card header

Interim

Is er plotseling een gat ontstaan? Is er abrupt behoefte aan tijdelijke bijval? Kortom is er sprake van bloedspoed? Geen nood! Wij hebben een groot netwerk aan Interim HR Managers, Directeuren maar ook specialisten klaar staan.

lees meer
image card header

Consultancy

Jij wilt jouw organisatie laten excelleren en alle medewerkers laten groeien. Nu en in de toekomst. Heb je iemand nodig die strategisch meedenkt en praktisch doet? Onze hr business consultants zijn Slimme Doeners en helpen je graag met een oplossing op maat.

lees meer
image card header

HRtop100

Sinds 2013 organiseert Rvdb in samenwerking met HRcommunity jaarlijks de HRtop100, een initiatief dat in het leven geroepen is om het werkveld te innoveren en kennis te delen. Hier komt de Nederlandse HR top dus bij elkaar.

lees meer