The perfect place for HR development and employment.

Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

rvdb selection

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
30
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 30 vacancies

Which require your vision and ambition

Crocs Europe BV is looking for a

HR Coördinator

  • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

"We work hard to make you comfortable in your own shoes". Als HR Coördinator bij Crocs draag je hier aan bij door er samen met jouw team voor te zorgen dat HR goed op de kaart staat, de administratie op orde is en er continu aandacht wordt besteedt aan belangrijke thema's als onboarding, learning & development en employer branding.

Ben jij een enthousiaste, proactieve en nauwkeurige (young) HR professional? Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan binnen een internationale retail organisatie en daarbij fungeren als aanspreekpunt voor alle werknemers in de verschillende Europese landen? Dan is dit de rol voor jou! 

TBAuctions Netherlands BV is looking for a

HR Adviseur

  • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning! TBAuctions zorgt er met online veilingen voor dat niets van waarde verloren hoeft te gaan. Vanwege de groei van de organisatie en de professionaliseringslag op de HR afdeling zijn zij op zoek naar een HR Adviseur met hoofdlocatie Amsterdam, maar waarbij je ook geregeld in Amersfoort te vinden zal zijn.

Als vlotte, enthousiaste en zelfstandige HR Adviseur ben je de gesprekspartner voor onze managers in de uitvoering van het HR-beleid in zowel operationeel als tactisch opzicht. Aan jou de taak overzicht te bewaren, snel en prettig te schakelen met de diverse managers en advies te geven over verschillende HR-vraagstukken. 

TBAuctions Netherlands BV is looking for a

HR Officer

  • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Welkom in de wereld van Intelligent Auctioning! TBAuctions zorgt er met online veilingen voor dat niets van waarde verloren hoeft te gaan. Vanwege de groei van de organisatie en de professionaliseringslag op de HR afdeling zijn zij op zoek naar een HR Officer.

Zorg jij er graag voor dat de HR administratie volledig op orde is en lijkt het je een mooie uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere professionalisering en digitalisering van de afdeling? Wie weet is dit jouw nieuwe baan!

ProQR Therapeutics B.V. is looking for a
Nieuw

Senior HR Adviseur

  • Leiden
  • € 4.850 - € 7.000
Vacancy image
· · · · · · ·

ProQR Therapeutics is een innovatief beursgenoteerd biotechbedrijf met een kantoor in Leiden en Cambridge, Massachusetts, VS. ProQR is gericht op de ontwikkeling van baanbrekende RNA-therapieën voor ernstige genetische zeldzame ziekten. De missie van ProQR is om patiënten te helpen door nieuwe medicijnen te ontwikkelen. Met veel passie en toewijding proberen de medewerkers van ProQR een verschil te maken in het leven van de patiënten die lijden aan deze zeldzame ziekten waar veelal nog geen medicijn voor is.


ProQR is een snelle en jonge organisatie en zitten volop in de voorbereiding voor mogelijke commercialisatie. Deze fase vraagt om professionalisering, groei en ontwikkeling. Als Senior HR Adviseur draag jij hieraan bij door naast een adviserende rol ook verantwoordelijk te zijn voor diverse grote projecten.


Ben jij de proactieve, analytische en flexibele Senior HR Adviseur die ervaring heeft met het opzetten van projecten, uitrollen van beleid en verbeteren van processen in een internationale omgeving? Krijg jij energie van een organisatie die snel gegroeid is, maar waar op HR gebied nog veel opgezet en geprofessionaliseerd mag worden? Lees dan snel verder!

Cable Connectivity Group is looking for a
Nieuw

HR Adviseur

  • Benthuizen (omgeving Zoetermeer)
· · · · · · ·

Voor onze opdrachtgever Cable Connectivity Group, in Benthuizen, zoeken wij een proactieve, zelfstandige hr adviseur die het leuk vindt om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het hr beleid. In deze organisatie is geen dag hetzelfde en krijg je de kans om diverse interessante projecten op te pakken (onder andere projecten m.b.t. engagement en de nieuwe beoordelingscyclus).  

Cable Connectivity Group (CCG) is een vooruitstrevende en internationale speler op het gebied van connectiviteitsoplossingen en speciaal kabels. CCG is opgericht in 2019 en ontstaan als gevolg van een samenvoeging van verschillende bedrijven in de kabel- en connectiviteitsbranche. De activiteiten van CCG zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, Italië, Polen en Frankrijk. In de rol als hr adviseur zul je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor Nederland en krijg je de kans om jouw eigen hr afdeling te runnen. 

Ben je op zoek naar een brede hr adviseursrol met interessante projecten? Lijkt het je leuk om je eigen ‘’hr toko’’ te runnen? En wil je graag werken in een open, dynamische, informele organisatie waar hr écht gezien wordt? Dan hebben wij een interessante, uitdagende functie voor je! Lees snel verder..

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Netflix
Sophia Stichting
Acision Nederland
Tatasteel
Marcklip International
Prénatal