The perfect place for HR development and employment.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

rvdb selection

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
31
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 31 vacancies

Which require your vision and ambition

Novagraaf is looking for a

HR Officer Nieuw

Je hebt een aantal jaar ervaring binnen een grote HR afdeling en bent klaar voor de volgende stap. Begrijp jij de basis van HR en wil jij meebouwen aan nieuwe HR werkprocessen en je eigen werkervaring in HR? In de functie HR Officer bij Novagraaf kun jij je steentje bijdragen in het vormgeven en professionaliseren van de HR afdeling.

Als HR Officer ben je naast de dagelijkse HR administratie verantwoordelijk voor neerzetten van HR binnen Novagraaf. In deze rol krijg je de mogelijkheid projecten op te pakken om HR te professionaliseren. Je krijgt de ruimte jouw ideeën te implementeren en dus echt een impact te maken.
 

Kraton Chemical B.V. is looking for a

HR Officer Nieuw

Als hr officer bij een internationale matrix organisatie, met meerdere locaties in Europa, zit jij helemaal op je plek. Schakelen, afstemmen, uitzoeken en communiceren! Jij weet de juiste personen te vinden én krijgt de informatie naar boven die je nodig hebt. Op de meest uiteenlopende en uitdagende hr vragen van medewerkers weet óf vind jij een antwoord. Je werk en communicatie doe je met grote zorg en zelfstandigheid. Intensief en positief samenwerken met jouw team is net zo belangrijk voor je. Word jij de nieuwe teamplayer binnen het multiculturele hr team, met Brabantse, Groningse, Limburgse en Franse invloeden, bij Kraton Chemical B.V.? Laat je sollicitatie achter, voor vrijdag 31 juni.

  • Almere
  • € 2.500 - € 3.500
J-Club International B.V. is looking for a

HR Manager Nieuw

J-Club heeft 30 jaar kennis en ervaring in de markt, dit leidde in 2010 tot een nieuw accessoire concept ontwikkeld dat tailormade shop-in-shop collecties combineert met exclusieve displays. Niet zonder succes: een explosieve groei van 60 naar meer dan 5000 verkooppunten in vijf jaar tijd en wekelijks nieuwe winkelopeningen. Inmiddels zijn dit er zo'n 7000 en verwachting is dat dit einde jaar rond de 9000 zal zijn. Ze ontwerpen de accessoires store concept voor toonaangevende modeketens en warenhuizen inmiddels in 10 landen. Dankzij hun eigen ontwerpteam en inkoopkantoren in Hong Kong en China kunnen ze snel schakelen met de leveranciers. Vanuit de vestigingen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Slovenië en Zwitserland zorgen meer dan 600 buitendienst medewerkers voor perfecte styling van de displays.Uitgangspunt van het ondernemen is een duurzame relatie met al hun business partners en medewerkers. Waarbij eerlijkheid en transparantie samengaan met respect voor mens en omgeving. De bedrijfsvoering voldoet aan alle gewenste milieunormen en kwaliteitseisen en de productie wordt gecontroleerd op o.a. kinderarbeid en is BSCI goedgekeurd.
  • Almere

HR assistant bij internationale offshore organisatie Nieuw

De organisatie is een bekende wereldspeler in het vervoeren en installeren van offshore installaties voor de olie en gas industrie, maar ook steeds vaker voor duurzame energie zoals windmolenparken op zee. Tot hun vloot behoren enorme schepen, zo groot als flatgebouwen, die deze installaties kunnen vervoeren. Maar het zijn niet alleen de machines die de organisatie tot een wereldspeler maken. Juist de mensen maken het verschil, van ingenieurs op kantoor tot matrozen op zee, allemaal dragen ze bij aan de realisatie van dit mega project. Al dat talent kan de organisatie alleen behouden met een sterke HR afdeling en daarvoor zoeken ze jou. Reageer direct en zorg ervoor dat je de boot niet mist!

Rechtbank Den Haag is looking for a

Senior HRM Adviseur

Weet jij hrm effectief te maken voor het behalen van de doelstellingen van de Rechtbank? Dan zoeken wij jou! Voor jou is het immers vanzelfsprekend dat je HRM van toegevoegde waarde laat zijn voor een organisatie. Dit met als doel over (voldoende) medewerkers te beschikken die én goed zijn in hun vak én met plezier hun functie uitoefenen. Je bent hiervoor kritisch gesprekspartner voor het bestuur van de rechtbank en voor teamvoorzitters van enkele onderdelen van de rechtbank. Naast strategische en tactische advisering wordt van jou verwacht dat je het management van enkele teams van de rechtbank ondersteunt in de uitvoering van het personeelsbeleid. 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een omgeving waar gedreven professionals werken en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat? Solliciteer dan snel! 

  • Den Haag
  • €50.000 - €60.000
Detailresult Groep NV is looking for a

HR Adviseur Nieuw

Detailresult Groep is op een verantwoorde manier commercieel actief binnen de supermarktbranche. Zij beogen als organisatie een belangrijke maatschappelijke functie te vervullen door op duurzame en eerlijke wijze te handelen. Dit is terug te zien in hun kernwaarden klantgericht, resultaatgericht, kostenbewust, pro actief en respectvol. Detailresult Groep wil haar klanten inspireren, verassen en voordeel bieden. Dit streven zij na door zichzelf te blijven vernieuwen en onderscheiden in de branche. 

Als HR adviseur wordt je onderdeel van het HR team dat een belangrijke bijdrage levert aan de ingezette koers voor verdere groei en verandering binnen DekaMarkt. Je levert iedere dag een bijdrage aan een optimale klantbeleving, door succesvolle doorgroei van medewerkers, getraind personeel in de winkels en een snelle invulling van vacatures. Ga jij de uitdaging aan?

  • mobiele functie (oost NL + Sassenheim)
  • € 3.250 - €4.333
check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Mobilis
PH&C Pensioenfonds voor Horeca & Catering
Alliander
Vitens
Trigion Beveiliging
XS4all

Thanks for signing up!