Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

traineeships

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

Looking for inspiration?

Read our articles, blogs and business cases

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
45
Unfilled vacancies
43.190
Affiliated HR professionals
6.598
Clients
see our vacancies send open application

our 45 HR vacancies

Which require your vision and ambition

Nieuw

HR SSC program manager a.i.

 • Noord Brabant
 • uurtarief ca €100 - €110
· · · · · · ·

Voor een bekende internationale organisatie in Brabant zijn we per direct op zoek naar een interim HR SSC Programma Manager. Een meerjaren stratigisch plan is gedefinieerd om een HR SSC te bouwen en verschillende HR processen via jaarlijkse milestones hier in te transformeren. De SSC programma manager is verantwoordelijk om dit meerjaren programma te leiden en een nieuwe Global HR SSC op te zetten. Heb je minimaal 10 jaar relevante ervaring met het opzetten van HR processen en HR SSC? Heb je ervaring binnen internationale matrix organisaties en heb je projectmanagers aangestuurd? Kom je ook op korte termijn beschikbaar voor 24-32 uur (voor in ieder geval 6-9 maanden) en zoek je een stevige verander/proces klus waar je echt waarde kan toevoegen? Reageer dan snel!

 

Office Manager

 • Amsterdam
 • € 2.500 - € 3.400 bruto
Vacancy image
· · · · · · ·

Ben jij een organisatorisch talent met oog voor detail en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het eventmanagement van onze interne en externe events? Draai jij daarnaast je hand niet om voor het vervangen van een lamp of collega’s ondersteunen bij eerstelijns ICT-vragen? En lijkt het je leuk om te onderhandelen met leveranciers en bijvoorbeeld een leuke zomerattentie te verzorgen? In de veelzijdige rol van Office Manager ben je onmisbaar om ervoor te zorgen dat wij onze dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen.

In deze rol werk je nauw samen met de andere Office Manager en rapporteer je aan de Head of People & Culture. Met hen vorm je een enthousiast team waar veel kennis aanwezig is. Samen heb je naast de dagelijkse werkzaamheden de kans om deze functie verder vorm te gaan geven.

Rvdb is looking for a

Recruitment Consultant HR

 • € 2.900 - € 4.900 bruto
· · · · · · ·

Als recruitment professional kun je tegenwoordig overal aan de slag! Des te kritischer kun je zijn in de keuze voor een volgende stap, bij een organisatie waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en waar niet alleen de klant maar ook de kandidaat centraal staat. 

Bij Rvdb werk je als Recruitment Consultant HR met een ambitieuze en sociale hr doelgroep. Hierbij krijg je de ruimte om echt te onderzoeken wat iemand drijft, waar de behoefte ligt en wat iemand meebrengt. Op deze manier bouw je een langdurige relatie op en kun jij de perfecte match maken. Daarnaast is de langdurige relatie met opdrachtgevers heel belangrijk voor Rvdb, daarom pak jij de adviseurs rol richting de klant en denk je met ze mee. Sturen op cijfers vinden wij belangrijk, maar contact met onze opdrachtgevers en community staat voorop!

Als Recruitment Consultant HR hoor je bij het team Werving & Selectie dat zich focust op de vaste hr rollen. Het team bestaat uit recruitment consultants die hr professionals bemiddelen bij onze klanten. Daarbij is er een verdeling gemaakt tussen young professionals, mid-career of executive niveau. Het is een diverse groep van gezellige collega’s die graag samen hard werken en genoeg ruimte maken voor gezelligheid. Ook is er veel vrijheid om je eigen werk in te delen en werkwijze te hanteren. Binnen Rvdb werken wij multidisciplinair met o.a. het Interim team (die de plaatsing van onze eigen mensen en freelancers verzorgen) en het Consultancy team. Dit zorgt ervoor dat je back-up en kennis in huis hebt waarmee je onze opdrachtgevers direct en goed kan helpen.

Wij onderscheiden ons van andere bureaus door met teamdoelen te werken in plaats van persoonlijke targets. Ook werken wij veel op basis van vertrouwen en relatie. Jouw doelgerichtheid, flexibiliteit, positieve energie en gezonde dosis humor voegen veel toe aan deze omgeving.

Symeres B.V. is looking for a
Nieuw

Global Head of HR

 • Nijmegen
Vacancy image
· · · · · · ·

Als Global Head of HR ben je wereldwijd verantwoordelijk voor HR binnen de organisatie en rapporteer je rechtsreeks aan de CEO. Binnen deze rol ontwerp, bewaak en waarborg je de implementatie van de wereldwijde HR-strategie. Je brengt innovatieve kennis en kunde mee zodat de strategische doelstellingen van Symeres behaald worden.
Daarnaast; 

 • Ben je lid van het operationele leiderschapsteam;
 • Begrijp je de marktbehoeftes en volg je nauwgezet de ontwikkelingen, deze vertaal je naar de wereldwijde strategie daarbij maak je gebruik van het “Think global, act local” principe;
 • Je bent sparringpartner voor het senior leiderschap voor HR onderwerpen, zoals onder andere: change management, recruitment, learning & development, (persoonlijk)leiderschap, cultuur, employer branding, enz.;
 • Je bent pragmatisch ingesteld voor het oplossen van organisatievraagstukken, terwijl je een helikopterview behoudt. Je hebt een goed gevoel voor de behoeften van onze medewerkers;
 • Ontwikkel je een bekwaam en veelzijdig HR-team dat bijdraagt aan de technische, operationele en kwalitatieve elementen van
  de HR-afdeling, om de groei van het bedrijf te ondersteunen; groei omvat zowel organische groei als overnames;
 • Breng je innovatie: je stuurt de strategische HR-projecten aan die impact hebben.
Rvdb is looking for a

HR professionals: open inschrijving

 • Nederland
Vacancy image
· · · · · · ·

Oriënteer jij je op een nieuwe job in HR? Dan ben je bij Rvdb aan het juiste adres. Wij leren je graag kennen. Je hoeft niet eens al exact te weten hoe jouw ideale baan eruitziet. We helpen je graag om jouw wensen en ambities op een rijtje te zetten en denken met je mee door je een actueel inkijkje te geven in de huidige HR arbeidsmarkt en beschikbare vacatures. 

Registreer je bij Rvdb door op de solliciteer knop te klikken. Onze recruitment consultant Annemarie de Jonge neemt dan contact met je op om een oriënterend gesprek in te plannen. In dit gesprek zoomen we in op wat jouw wensen en ambities zijn voor een toekomstige baan in HR. Sta je al ingeschreven bij Rvdb, maar is het al even geleden dat we contact hebben gehad? Ook dan kun je je via deze weg melden en nemen we contact op voor een hernieuwde kennismaking.

Jaarlijks staan al onze medewerkers in contact duizenden HR professionals. En elk contact doet ertoe. Wij willen dat mensen voelen dat een gesprek met ons zoden aan de dijk zet. Dat ze inhoudelijk zijn uitgedaagd en dat hun talent is (h)erkend of zelfs door ons is ontdekt. We streven ernaar dat je met een inzicht rijker het gesprek weer verlaat. Natuurlijk kunnen we niet iederen bemiddelen naar een nieuwe baan. Maar ook als je niet direct in aanmerking komt voor een nieuwe baan via ons, willen wij graag weten wat jou motiveert en waar je talenten liggen. Er komt ongetwijfeld een moment dat wij jou wél kunnen helpen in het zetten van die volgende stap.

We ontmoeten graag een diversiteit aan HR professionals; of je nu een starter bent in het vakgebied of al een doorgewinterde HR professional, een generalistische adviseur of een specialist (C&B, L&D, Recruitment, etc.). Klop bij ons aan, breng je droombaan in kaart en wie weet bemiddelen wij jou -nu of in de nabije toekomst- op die ene mooie vacature.

BarentsKrans is looking for a
Nieuw

HR Adviseur

 • Den Haag
Vacancy image
· · · · · · ·

Bij een informeel advocatenkantoor met korte lijntjes ben jij het eerste aanspreekpunt voor de aan jou toegewezen afdelingen. Je bent een stevige en fijne gesprekspartner voor zowel de business als de medewerkers. De deur staat bij jou altijd open, maar jij neemt ook graag het voortouw! Je acteert over de volle breedte van HR, pakt verschillende projecten op en stuurt functioneel een HR medewerker aan. Wil je meer weten? Lees dan verder! 

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Brenntag
Asics Europe
Diakonessenhuis Utrecht/Zeist
Smurfit Kappa
Booking.com
Nationale Postcode Loterij