The perfect place for HR development and employment.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

rvdb selection

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
27
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 27 vacancies

Which require your vision and ambition

Hogan Lovells is looking for a
Nieuw

Campus Recruiter

  • Amsterdam Zuid
  • vanaf € 2.500
· · · · · · ·

Een snel veranderende wereld vereist denken in nieuwe manieren in combinatie met bewezen ervaring. Dat is wat Hogan Lovells biedt. Ze werken nauw samen met hun klanten om de meest complexe, juridische issues in grote en commerciële industrieën over de hele wereld op te lossen. 

Het team binnen Hogan Lovells bestaat uit een breed scala aan achtergronden. Wil jij werken binnen een internationale organisatie om de diversiteit aan achtergronden en ervaring te vergroten? Heb jij een passie voor arbeidsmarktcommunicatie, employee experience en voel jij je op je plek tussen de starters en studenten? Dan is dit jouw (eerste) uitdaging! 

Takeaway.com Group B.V. is looking for a
Nieuw

Global Talent Management & Learning Specialist

  • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Van zolderkamer tot leidend bedrijf. In 2000 begon Takeaway.com met een eten-bestelsite die inmiddels is uitgegroeid tot de grootste in zijn soort. Sinds de oprichting is Takeaway.com altijd bezig geweest met één ding: het verbinden van consumenten met fantastische restaurants. Als je het kantoor binnenloopt proef je meteen een open, informele en internationale werkomgeving. Het pand bevindt zich op een prachtige locatie in Amsterdam en ziet er in de oranje kleuren Hollands gezellig uit. Toch merk je ook al gauw het internationale karakter als je door het pand wandelt. In deze innovatieve en collegiale omgeving wordt keihard gewerkt en ook veel plezier gemaakt. Om de positie van marktleider verder te bestendigen is deze sterk groeiende organisatie op zoek naar een Global Talent Management & Learning Specialist. Talent Management is een van de vijf HR pijlers dat de komende tijd veel aandacht vergt én verdient. In deze nieuwe rol word je de sidekick van de Global Talent Manager en krijg je van hem zo goed als carte blanche om op global niveau diverse programma's op te tuigen. Ben je bedreven in het scherp krijgen van de business needs en heb je ervaring met het opzetten en structuren van Talent Management en Learning programma's? En voel jij je thuis in een snel groeiende, dynamische en continu veranderende omgeving? Solliciteer dan op deze nieuwe en uitdagende functie met verantwoordelijkheid en impact!  

Action Service & Distributie B.V. is looking for a
Nieuw

hr business partner

  • Zwaagdijk Oost
Vacancy image
· · · · · · ·

Action opent elke week winkels door Europa heen. Het aantal winkels jaarlijks met grote aantallen toe, wereldwijd. Dit betekent dat ook het internationale HQ binnen de organisatie een enorme groei ondergaat. Om dit goed in te kunnen richten is er een professioneel en stabiel opgebouwd hoofdkantoor en hr afdeling vereist. Ben jij op je plek in een snelgroeiende, dynamische omgeving met alle uitdagingen die dit met zich mee brengt?

Naspers Services B.V. is looking for a
Nieuw

HR Officer

  • €2300 - €2500
Vacancy image
· · · · · · ·

Naspers is een multinationaal mediabedrijf uit Kaapstad, actief in 130 landen en één van de grootste technologie-investeerders van de wereld. Gezamenlijk werken zij aan het volgende doel: samenwerken met ondernemers om toonaangevende technologiebedrijven op groeiende markten te bouwen.

Als hr officer op het hoofdkantoor van Naspers draag je bij aan de hoge kwaliteit van de algehele ervaring van zo’n 150 medewerkers. Momenteel is het hoofdkantoor nog gevestigd in Hoofddorp, maar in oktober verhuizen zij naar Amsterdam Zuid. Deze rol biedt jou de mogelijkheid om jezelf te gaan ontwikkelen tot een sterke, allround expert op hr!

Koninklijke Vezet is looking for a

HR adviseur, 32 uur per week

  • Warmenhuizen
  • €40.000 - €65.000
Vacancy image
· · · · · · ·

Als het grootste groente- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa is Koninklijke Vezet marktleider op het gebied van vers gesneden groente en fruit. Alle producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen die zijn vastgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dat wordt gedaan met de nieuwste technieken en modernste apparatuur. De medewerkers weten precies aan welke eisen de producten moeten voldoen. Zo kan de kwaliteit van de producten worden gegarandeerd. 

Koninklijke Vezet is in de afgelopen jaren snel gegroeid, waardoor jouw talent voor organisatieontwikkeling en input op optimalisatie van de businessunits en afdelingen onderdeel zijn van jouw takenpakket. Een mooie uitdaging! Bij Koninklijke Vezet willen ze vooruit, altijd. Nuchterheid, passie en kennis staan daarom ook hoog in het vaandel.

Wil jij als hr adviseur met jouw expertise hier invloed op hebben? Lees dan snel verder!

HR Manager / Employee Experience Specialist

  • ambulant (Noord Holland - Overijssel - Gelderland)
  • Maximaal € 85.000 bruto per jaar
· · · · · · ·
Altijd al gedroomd van een uitdagende ambulante HR functie binnen een no nonsense productieomgeving? En heb je een duidelijke visie op HR en beschik je tevens over een consultatieve benadering? Dan zou deze parttime rol bij een grote multinational wel eens op jouw lijf geschreven kunnen zijn. In de functie van HR Manager (intern wordt deze functie Employee Experience Specialist genoemd) ondersteun je het Site Management op vier verschillende locaties in het land (2 in Noord Holland, 1 in Gelderland en 1 in Overijssel). Het betreft een puur adviserende en strategische rol. En de thematiek is divers. Van strategische personeelsplanning en performance management tot change management en talent development. Onze klant is een internationale multinational maar in deze functie ligt de focus op Nederland. Wel is het belangrijk dat je de Engelse taal machtig bent. Anders dan de functietitel doet vermoeden heb je in deze rol geen leidinggevende verantwoordelijkheden. 
check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Vereniging van Nederlandse Gemeenten
Nederlandse Hartstichting
SSC Espria
AB Mauri
Rotterdams Philharmonisch Orkest
ROC Midden Nederland

Thanks for signing up!