The perfect place for HR development and employment.

Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

rvdb selection

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
20
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 20 vacancies

Which require your vision and ambition

EBN Energie Beheer Nederland B.V. is looking for a
Nieuw

Corporate Recruiter

  • Utrecht
Vacancy image
· · · · · · ·

Samen met jouw collega's een positieve impact maken op de energietransitie in Nederland? Bij EBN worden maatschappelijke ambities omgezet in realiteit.

Als Corporate Recruiter bij EBN ben jij owner van het gehele werving & selectieproces en weet jij de juiste professionals te werven en selecteren; van Geoscientist tot Business Developer en van Legal Counsel tot Reservoir Engineer.

Ben jij een enthousiaste Recruiter met een passie voor het vak en ben jij op zoek naar een organisatie waar jij jouw steentje bij kunt dragen aan een duurzamere wereld? Lees dan snel verder!

Nieuw

HR Adviseur

  • Zwijndrecht
  • € 40.000 - € 45.000
· · · · · · ·

Als HR Adviseur krijg je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een generalist op HR gebied. Wereldwijd biedt deze industriële organisatie duurzame productiviteitsoplossingen aan. De producten en diensten die ze ontwikkelen, zijn gericht op productiviteit, energie-efficiëntie, veiligheid en ergonomie. Het is een bedrijf met een vlakke structuur, en je persoonlijke inzet wordt enorm gewaardeerd.

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren over en uitvoering geven aan het personeelsbeleid voor de 180 medewerkers op de locatie in Zwijndrecht. Je fungeert als vraagbaak voor medewerkers over verzuim, in-, door- en uitstroom. Ook werk je mee aan (internationale) HR projecten en aan de implementatie en uitvoering van het HR beleid . Daarnaast ben je de back-up van de andere HR Adviseur. In totaal werken er bijna 400 medewerkers in Nederland. 

Ben jij de enthousiaste, zelfstandige HR Adviseur die het HR team in Nederland komt versterken? Solliciteer dan snel!

Nieuw

HR Manager

  • Zwijndrecht
  • € 80.000 - € 85.000
· · · · · · ·

Als HR Manager ben jij binnen deze internationale matrix organisatie verantwoordelijk voor de verschillende entiteiten in Nederland. Wereldwijd biedt deze industriële organisatie duurzame productiviteitsoplossingen aan. De producten en diensten die ze ontwikkelen, zijn gericht op productiviteit, energie-efficiëntie, veiligheid en ergonomie. Het is een bedrijf met een vlakke structuur, en je persoonlijke inzet wordt enorm gewaardeerd.

Je bent samen met het team van 4 medewerkers verantwoordelijk voor drie vestigingen in Nederland binnen de Business Area Compressor Tecnnique; in Zwijndrecht, Oosterhout en Oss. Daarnaast heb je ook een adviserende rol voor de Business Areas Vacuüm Technique en Industrial Tools, waarvan de betreffende medewerkers werkzaam zijn in Nederland. In totaal werken er bijna 400 medewerkers in Nederland, in voornamelijk technische en commerciële functies. 

Ben jij de ervaren HR Manager die zich graag vastbijt in deze complexe organisatie en streeft naar een goedlopende en proactieve HR Afdeling? Solliciteer dan snel!

SodaStream International B.V. is looking for a
Nieuw

Senior Talent Acquisition Specialist

  • Rijen
Vacancy image
· · · · · · ·

SodaStream, gevestigd in Rijen, is flink aan het groeien en beleefde in 2020 zelfs haar beste jaar tot nu toe. De afgelopen drie jaar is het personeel hier verdrievoudigd tot 600 medewerkers en deze groei gaan zij voortzetten. Om die reden hebben zij plek voor een tweede Talent Acquisition Specialist. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de werving van de productiefaciliteit en het personeel van SodaStream Netherlands Logistics Centre (NLC).

Jij, als Senior Talent Acquisition Specialist, bent natuurlijk een van de belangrijkste schakels in het realiseren van deze groei. Ga jij die uitdaging aan bij deze bruisende organisatie en help jij SodaStream verder groeien? 

Elevation Partners / The NextGen Group is looking for a

HR Manager

  • Amsterdam
Vacancy image
· · · · · · ·

Werken bij Elevation Partners Group & The NextGen Group betekent deel uitmaken van een dynamische, succesvolle en snelgroeiende organisatie. Ze zijn de recruitment en consultancy specialist in de IT & Supply Chain branche.

Voor de holding, die met haar dienstverlening wordt ondersteund door zeven entiteiten binnen Elevation Parnters Group en The Next Gen Group, zijn we op zoek naar een HR Manager die plaats zal nemen in het MT en eindverantwoordelijk zal zijn voor alle HR gerelateerde zaken.

Als HR Manager krijg jij de kans om een grote bijdrage te leveren aan de (internationale) groei en professionalisering van de organisatie. Ben jij degene die het bestaande team naar een hoger niveau gaat tillen, zich thuis voelt in een dynamische en commerciële omgeving en graag je stempel wilt drukken op het toekomstige succes van de organisatie? Solliciteer dan snel!

Cygnific B.V. is looking for a

L&D specialist

  • Amsterdam
  • € 3.300 - € 4.000
Vacancy image
· · · · · · ·

Als Learning & Development Specialist bij Cygnific kun jij met jouw kennis en kunde een grote impact maken binnen deze internationale organisatie gevestigd in Amsterdam. Jij zorgt er als L&D specialist voor dat de trainers over de meest innovatieve tools beschikken om collega’s op een vooruitstrevende manier te helpen het doel van Cygnific te bereiken: het meest persoonlijke customer contact center worden. 

Is jouw interesse gewekt en lever jij graag een bijdrage aan het behalen van dit doel? Lees dan snel verder voor meer informatie!

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Vidomes
DuPont
MAIN Energie
Action
Luchtverkeersleiding
GGz Centraal