The perfect place for HR development and employment.

Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

rvdb selection

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
25
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 25 vacancies

Which require your vision and ambition

HR Administrator

  • Hilversum
· · · · · · ·

Als HR Administrator bij deze internationale snelgroeiende organisatie in de mediawereld ben jij een belangrijk onderdeel van het wereldwijde HR team. Dit team zorgt namelijk voor een uitstekende Employee Experience terwijl de organisatie snel blijft groeien. 

Jij zorgt voor een vlotte werking van de People Operations processen en speelt een grote rol bij de verdere optimalisatie van Workday. Neem jij graag initiatief, ben je sterk in administratie en goed met systemen? Heb je daarnaast ervaring met Workday en lijkt het je gaaf om deze organisatie verder te helpen door middel van jouw kennis? Dan is dit iets voor jou!

NCOI Groep is looking for a
Nieuw

Coördinator HR Administratie

  • Hilversum
Vacancy image
· · · · · · ·

NCOI Groep, gevestigd in Hilversum, staat voor werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Een ambitieuze doelstelling die ze al hebben sinds zij in 1996 begonnen met het zijn van hét opleidingsinstituut van Nederland. Het bedrijf zelf is ook continu aan het groeien, door onder andere recent overgenomen Hogeschool TIO en opleider LOI, en in de toekomst zullen er nog meer volgen. Door deze continue groei en toename van verschillende labels binnen de NCOI Groep, is de behoefte ontstaan voor de nieuwe rol van Coördinator HR Administratie. 

Heb jij ervaring met HR Administratie, en neem je graag de lead in projecten en procesverbeteringen? Zorg jij er samen met het team voor dat de HR Administratie tip top in orde is? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Corporate Recruiter for a fashion retailer

  • Amsterdam
  • € 35.000 - € 42.000
· · · · · · ·

Do you want to be involved in the end-to-end recruitment process for open positions in a young entrepreneurial fashion retailer with a high sustainability component? At the same time, do you want to support and initiate improvements in its existing recruitment strategy and processes? By doing so you will not only help the business grow, but also contribute to a larger movement to fight climate change. This extraordinary fashion retailer donates at least one percent of their sales to help hundreds of grassroots organizations all over the world to protect what's irreplaceable. Apply if you too want to contribute to this purpose as Corporate Recruiter Europe in Amsterdam.

CRM Partners is looking for a
Nieuw

Corporate Recruiter

  • Barneveld
  • max € 5.000
Vacancy image
· · · · · · ·

Als Corporate Recruiter ben je de ambassadeur van CRM Partners en daarmee het visitekaartje naar buiten. Je speelt een belangrijke rol bij het behouden en versterken van het DNA; ambitie, samen, open & eerlijk en fun. Want jij vindt en selecteert de talentvolle kandidaten die bij hun passen.

Zit het in jouw aard om makkelijk verbinding te maken met mensen? Voel jij aan wie er bij de organisatie past? Jij snapt als geen ander dat recruitment gaat om een beleving en om een wederzijdse match. Met jouw expertise help je de organisatie bij het verwezenlijken van de groeiambities. Groei is geen doel op zich, maar een middel om het doel te bereiken: De Business Partner zijn die andere organisaties laat ervaren hoe je in een wereld die steeds digitaler wordt technologie kan gebruiken om betekenisvolle klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Daarbij vinden wij dat het leuk moet zijn om met technologie te werken en dat technologie voor mensen moet werken!

Ben jij de creatieve Corporate Recruiter die de juiste professionals aan tafel weet te krijgen? Lees dan snel verder!

WPG Uitgevers B.V. is looking for a
Nieuw

HR Projectleider/Business Partner

  • Amsterdam
  • €4200,- tot €5900,- op basis van fulltime (36 uur per week)
· · · · · · ·

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediabedrijven en toonaangevende merken met de missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. De afdeling HR heeft een ambitieuze ontwikkelagenda en is op zoek naar een ervaren HR Projectleider/Business Partner op het gebied van organisatie-brede projecten en 'het nieuwe werken'.

 

Vroom Consultancy B.V, is looking for a

HR (implementatie) consultants

  • Amsterdam
· · · · · · ·

Ben jij een HR Consultant die energie haalt uit afwisseling, samenwerken met klanten en collega’s en kennisdeling? En wil jij de HR eisen en wensen van klanten vertalen naar een optimale systeeminrichting van HR- processen van diverse leveranciers? Mooi! Bij VroomHR zoeken wij op dit moment een HR Consultant en een HR Implementatie Consultant.   

HR Consultant 
In de rol van HR Consultant geef je passende oplossingsscenario's, bedenk je de roadmap om daar te komen en help je de klant bij het maken van de businesscase. Ook maak je inzichtelijk hoe de processen lopen en hoe de klant deze wil ondersteunen met HR-systemen. Jij inventariseert of dit lukt met de huidige systemen of dat een systeemselectie nodig is. Je werkt samen met een Senior- of Management Consultant van VroomHR aan een adviesopdracht of je managed zelfstandig een project bij aansprekende opdrachtgevers zoals Rituals, Jumbo en Dept.  

HR Implementatie Consultant 
In de rol van HR Implementatie Consultant ondersteun je de aansprekende opdrachtgevers bij de realisatie van een nieuwe manier van werken door systeeminrichting van verschillende leveranciers van HR software. Je wordt opgeleid in het inrichten van o.a. Talentsoft of Cornerstone. Na een inwerkprogramma waarin je meeloopt op een opdracht, krijg je eigen opdrachten waarbij je in overleg met de klant en projectleider, Talentsoft of Cornerstone modules inricht en test. Ook geef je trainingen over het systeem en verzorg je de inrichtingsdocumentatie. In deze functie zit je normaliter veel op locatie bij de klant en heb je een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid.  

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Verwater Group
Kyocera
VvE Beheer Amsterdam
Rijkswaterstaat
SHV Holdings
Facilicom Solutions