The perfect place for HR development and employment.

Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

rvdb selection

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
23
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 23 vacancies

Which require your vision and ambition

ETA VTTI is looking for a

Senior hr medewerker

 • Amsterdam
 • € 3.000 - € 4.000
Vacancy image
· · · · · · ·

VTTI bewaart, handelt en verbindt oliestromen over de hele wereld. Een product niet geheel zonder risico, waarbij veiligheid key is. Kenmerkend voor de branche zijn dan ook de terugkerende audits, controles, certificering van medewerkers én de ploegendiensten, want de core business gaat 24/7 door!

Jouw functie als sr. hr medewerker bevindt zich op locatie in Amsterdam, waar in totaal zo'n 150 medewerkers werkzaam zijn. Van veiligheidskundigen tot de customer service. Eigenaarschap en trots typeren de arbeidsethos, doordat de gemiddelde medewerker zich al jarenlang inzet voor de organisatie. 

Past deze omgeving bij jou en kijk jij uit naar een rol waarin jouw administratieve kracht van groot belang is? Lees dan verder!

Nieuw

Talent Acquisition Specialist

 • Leiden
 • € 3.500 - € 4.000
· · · · · · ·

Gaat jouw hart sneller kloppen van het beheren van de wervingsstrategie en het zoeken naar toptalent op alle niveaus binnen een dynamische, snelle en internationale organisatie? Vind je het leuk om je bezig te houden met de employer branding strategie? Een rol waar je veel vrijheid krijgt en zo mee gaat bouwen aan de enorme groei die ze doormaken. Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Talent Acquisition Specialist. Het gaat om een groothandel in A-merk FMCG producten die je voornamelijk in de schappen van drogisterijen kunt vinden. Ze leveren verschillende producten aan meer dan 70 landen wereldwijd. De organisatie bestaat al meer dan 40 jaar en is de afgelopen vijf jaar een andere koers ingeslagen. Sindsdien maakt dit dynamische bedrijf een snelle groei door. En de ambities van deze gedreven organisatie reiken verder: de komende jaren wil de organisatie nog meer groeien in marktaandeel, omzet, (buitenlandse) locaties en impact.

Deze ambitie vereist het aantrekken en behouden van de beste professionals en het creëren van een unieke employee life cycle die zowel vernieuwend, professioneel als speels is. Interesse? Lees verder!

Nederlandse Publieke Omroep (NPO) is looking for a

HR Business Partner

 • Hilversum
 • € 3.629 -  € 5.874
Vacancy image
· · · · · · ·

Als HR Business Partner bij de NPO in Hilversum ben je de gesprekspartner van directie en het management voor HR vraagstukken in een complexe omgeving die volop in beweging is. Niet alleen de organisatie is in beweging, ook de rol van HR Business Partner. Deze is namelijk in transitie van meer operationeel naar dé strategische gesprekspartner van de business. Zo adviseer en begeleid je in de realisatie van hun business agenda en vertaal je interne en externe personeels- en organisatieontwikkelingen naar een passende HR strategie voor de business. 
Je levert enerzijds een inhoudelijke bijdrage aan visievorming, aan het formuleren en bereiken van organisatiedoelstellingen op het gebied van HR. Anderzijds beschrijf je ook HR-beleid en pak je tactisch en operationele projecten zelfstandig op. 

Ben jij de HR Business Partner die deze transitie al heeft doorgemaakt en kan bijdragen aan het succes van de organisatie? Lees dan gauw verder! 
 

iHUB Alliantie is looking for a

HR Adviseur

 • Den Haag
 • € 2.832 - € 5.244 o.b.v. fulltime (36 uur)
Vacancy image
· · · · · · ·

iHub, met een centraal Service Centrum in Den Haag, is de alliantie van Horizon, Altra, De Opvoedpoli en De Nieuwe Kans. Vanuit iHUB worden de primaire processen efficiënt en effectief ondersteund via het Service Centrum, zodat alle collega’s zich volledig kunnen richten op het geven van jeugdhulp, speciaal onderwijs en ambulante (ggz) begeleiding aan kinderen, jongeren en gezinnen. In het HR team is een plek vrij gekomen voor een nieuwe HR Adviseur.

Ben jij de ervaren, resultaatgerichte HR Adviseur met hart voor het onderwijs? Ben jij bovendien in staat door oprechte verbinding en goed te luisteren naar de inhoud van conversaties, een HR-koers te varen die duidelijk is en waar als vanzelfsprekend de diverse managers zich in kunnen vinden? Dan is dit een mooie nieuwe uitdaging voor jou!

CMS NL | Consolidated Motor Spares is looking for a

HR Adviseur

 • Lelystad
 • € 3.500 - € 4.500
Vacancy image
· · · · · · ·

CMS NL, Consolidated Motor Spares, is sinds 1996 dé aanbieder van onderdelen voor Honda, Yamaha, Kawasaki en Suzuki. Vanuit het warehouse in Lelystad en online webshop bieden zij hun producten aan. In de organisatie wordt hr neergezet en dit maakt dat zij op korte termijn een hr adviseur willen aannemen die de hr taken kan oppakken en daarin ook een stuk ondersteuning kan bieden. Als hr adviseur word je verantwoordelijk van onboarding tot offboarding en alles daartussen.

Naast een tactische focus ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoerende werkzaamheden. Er moet nog veel ontwikkeld worden binnen de functie en afdeling om hr naar een hoger plan te tillen. Ben je een allround hr professional, iemand met een hands-on mentaliteit? Ben je in staat om je eigen hr business te runnen en op zoek naar een veelzijdige hr rol? Dan is deze functie een mooie kans voor jou!

SanoRice Nederland B.V. is looking for a

HR Manager

 • Veenendaal
 • € 75.000 - € 80.000
Vacancy image
· · · · · · ·

Lijkt het je geweldig om bij een trots Nederlands familiebedrijf te werken met een rijke geschiedenis? Wil jij onderdeel uitmaken van een bedrijf dat is uitgegroeid tot de grootste private label producent van rijst-, mais- en meergranen wafels met vestigingen in Nederland, België, Italië en straks Polen?

SanoRice zoekt voor haar Nederlandse vestiging in Veenendaal een verbindende en verbetergerichte HR Manager. Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en verder vormgeven van het HR beleid van SanoRice Nederland. Je bent als HR Manager lid van het MT en je bent aanspreekpunt voor de ondernemingsraad. In Nederland zijn 200 FTE en 75 FTE (flexibel) werkzaam.

Ben jij de persoon die de HR van SanoRice naar een hoger plan kan tillen? Lees dan verder!

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Van Hessen
Arkin Amsterdam
Dolmans Calamiteiten Diensten
Kwantum
Time Warner Publishing
Artsen zonder Grenzen

Thanks for signing up!