The perfect place for HR development and employment.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

rvdb selection

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
32
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 32 vacancies

Which require your vision and ambition

Amplifon Netherlands B.V. (Beter Horen) is looking for a
Nieuw

HR Business Partner

 • Doesburg
 • € 49.000 tot € 60.000 
Vacancy image
· · · · · · ·

 “Power up your purpose”. En dat doe je bij Amplifon in Doesburg. Amplifon is wereldleider in de detailhandel in de gehoorzorg. Sinds 1950 hebben zij de levens van miljoenen klanten over de hele wereld veranderd. Naast het feit dat de organisatie altijd in beweging is en constant groeit, gaan ze met een start-upbenadering te werk. Innovatie is waar ze heen willen. Door de professionaliseringsslag op de hr-afdeling bij Amplifon zijn er in de laatste jaren Centers of Excellence ontstaan, specialisten in Milaan (hoofdkantoor Amplifon) die de landen ondersteunen in de professionaliseringsslag op hr gebied. Het hr beleid komt in overleg met de landen tot stand waarbij de trend is om zoveel als mogelijk te centraliseren.

Als hr business partner werk je nauw samen met de collega hr business partners en de payroll afdeling. Je ondersteunt de hr directeur bij medezeggenschapsvraagstukken en je levert een bijdrage aan het opstellen en analyseren van diverse hr managementrapportages, mede ten behoeve van het moederbedrijf Amplifon. Aangezien het een internationaal georiënteerde organisatie is, is de kans aanwezig dat je wordt gevraagd om te deel te nemen aan internationale projecten. 

Dus, creëer jij draagvlak en weet jij mensen voor je te winnen door jouw energie, optimisme en vertrouwen? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met een breed takenpakket en veel verantwoordelijkheden? Dan ben jij de aanvulling op het team die wordt gezocht!

Suitsupply B.V. is looking for a
Nieuw

HR Officer (French)

 • Amsterdam
 • € 2.400 to € 2.800
Vacancy image
· · · · · · ·

"Don't just fit in, find your own perfect fit". Suitsupply in Amsterdam has grown into the well-known  organization they currently are because of their formula: straight, to the point and still personal. Fast and effective. Combining craftsmanship with flair. This is what their mantra shows; be unique, just like the organization where customer satisfaction, customization and personal approach are unique selling points.

Are you excited about working in the fashion industry, which is known for its dynamic character and where you are an important link for European stores? Are you ready to apply your accurate work attitude in an operational HR officers role? Do you speak the English and French language fluently? Then this is your new challenge.

Action Service & Distributie B.V. is looking for a
Nieuw

Teamlead HR SSC

 • Zwaagdijk-Oost
 • € 60.000 - € 70.000
Vacancy image
· · · · · · ·

Op slechts 3 kwartier filevrij rijden vanaf Amsterdam vind je in Zwaagdijk-Oost het internationale hoofdkantoor van Action. “The place to be” als je onderdeel wilt uitmaken van een succesvolle, ambitieuze en internationale retailer die nooit stilstaat. Deze snel groeiende retailer binnen Europa wordt gekenmerkt door een bruisend en slagvaardig hoofdkantoor. Binnen deze omgeving worden de verdere groeiambities uitgedacht en gefaciliteerd. Want de ambities om verder te groeien reiken exponentieel ver! Action opent elke week winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling waardoor er volop doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast brengt de expansie van Action uitdagingen met zich mee qua processen, projecten en professionalisering. Als ervaren people-manager kun jij bijdragen aan de verdere professionalisering van het HR SSC van Action. Je geeft leiding aan een team van 25 collega's en draagt zo samen zorg voor efficiënt en soepel lopende operationele processen voor de zeven landen waar Action momenteel opereert.

Heb jij ervaring in het leiden van operationele teams in een internationale omgeving? En vind je het een uitdaging om te werken bij één van de snelst groeiende winkelketens in Europa? Ben je verder graag bezig met zowel (het optimaliseren van) digitale HR processen en het stimuleren van je team? Lees dan snel verder!

Nieuw

HR officer bij een internationale start-up

 • Amsterdam
 • € 2.500 tot € 3.500
· · · · · · ·

Wil jij betrokken zijn bij de ontwikkeling van een succesvolle start-up en werken in een inspirerende omgeving waar je de positieve en energieke sfeer al kunt voelen vanaf het moment dat je het kantoor binnen stapt? Dat kan!

Een Amerikaanse start-up in de vastgoedbranche is op zoek naar een hr professional die het team gaat versterken op operationeel niveau en samen met collega's de hr operations wilt gaan neerzetten als een huis. Een mooie ervaring bij een jonge, dynamische en innovatieve organisatie. 

Raad voor Accreditatie is looking for a

HR Adviseur

 • Utrecht
 • max. € 4.191 o.b.v. 38 uur
Vacancy image
· · · · · · ·

Bijna ieder land binnen Europa heeft een nationale accreditatie-instantie. In Nederland is dat de Raad voor Accreditatie (RvA). Zijn primaire taak bestaat uit het accrediteren en geaccrediteerd houden van conformiteit-beoordelende organisaties: laboratoria, inspectie-instellingen, certificatie-instellingen en verificatie-instellingen. Zodat het vertrouwen in de kwaliteit van producten en diensten ook echt gerechtvaardigd is.

Het zal je dan ook niet verbazen dat iedereen voortdurend bezig is om de organisatie en haar mensen te ontwikkelen. Voor hr betekent dit een focus op wat de RvA noemt: menskracht, zowel in kwaliteit als kwantiteit. Want voor de organisatie is menskracht de belangrijkste succesbepalende factor.

Als hr adviseur ben je onderdeel van het hr team dat naast jou bestaat uit een hr manager, een andere hr adviseur en een hr medewerker. In jouw rol zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, borgen, implementeren, uitvoeren en evalueren van hr beleid en hr instrumenten in lijn met de organisatiestrategie, maar ook de advisering en ondersteuning van het management bij de uitvoering van het hr beleid. Je vindt het leuk om de samenwerking op te zoeken en door jouw aanpassingsvermogen en kwaliteitsgerichtheid ben je een goede aanvulling op het team.

NLDC/TDCG is looking for a
Nieuw

HR Manager

 • Oude Meer
· · · · · · ·

NLDC/TDCG is een geïntegreerde datacenter organisatie in Oude Meer met ongeveer 80 medewerkers verspreid over meerdere vestigingen in Nederland. Door de recente samensmelting en de daarmee samenhangende veranderingen, waaronder het nieuwe managementteam valt er veel te ontwikkelen, te bouwen en uit te rollen. Ben jij een ondernemende hr manager die graag een goede basis neerzet en van daaruit hr verder professionaliseert? Dan is deze nieuwe rol een mooie kans voor jou!

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

Stichting Bureaus Jeugdzorg Haaglanden
Versa Welzijn
The Nut Company
Alliander
Heijmerink Wagemakers Vormgeversatelier
XL Insurance

Thanks for signing up!