The perfect place for HR development and employment.

Rvdb is ready for you (remotely).
Read here how we deal with the corona virus.

Our work method

Which allows us to get the most out of you

vacancies

hr vacancies

Every year, we talk to more than 2,000 HR professionals, discussing their current interests and position as well as their desired direction of development. We pair these elements with our clients, who are constantly looking for new talent and HR expertise

read more
rvdb selection

rvdb selection

You cannot become a professional athlete overnight. It requires hard work, and with high ambitions, you can achieve great results. To accomplish your goal, you will need a great team that helps you get the most out of yourself. During our three-year

read more
development

hr development & expertise

Today, companies have a desire to be innovative and agile. Admittedly, they have no choice in turbulent times like these. The need for HR is greater than ever. As an HR professional, you are the driving force behind organisational change.

read more

zij gingen je voor

verhalen van onze samenwerkingen waar wij trots op zijn

about rvdb

The perfect place for HR development and employment

Talent development: that is what sets us apart from other HR agencies - and, more importantly, what ultimately makes the customer and ourselves happier. In our view, developing talent is a natural element of HRM. We ensure that the HR professionals whom we work with and talk to always continue to grow, so they can come into their own - regardless of their level, expertise, or role.

read more about rvdb
15
Unfilled vacancies
33.190
Affiliated HR professionals
4.598
Clients
see our vacancies send open application

our 15 vacancies

Which require your vision and ambition

Nieuw

Corporate Recruiter a.i.

  • Regio Amsterdam
  • € 2.750,- tot € 3.500,- bruto per maand afhankelijk van ervaring.
· · · · · · ·

Voor een van onze opdrachtgevers in de groene energie sector in de regio van Amsterdam zoeken we per direct een interim corporate recruiter voor 32-40 uur per week. Het betreft een allround recruitment opdracht waar je recruitmentwerkzaamheden gaat vervullen van A tot Z, dus van vacature intake bij de vacaturehouder tot aan werving en aanname en allerlei andere werkzaamheden rondom recruitment, een hele veelzijdige job dus! Het gaat om 25 vacatures die er in Q1 ingevuld moeten worden en 7 vacatures die er nu online staan.

We zijn op zoek naar een corporate rectuiter met 2 tot 3 jaar ervaring en als je een netwerk hebt in de duurzame energie sector dan heb je een streepje voor!Onze opdrachtgever staat open voor kandidaten die in between jobs zijn omdat deze opdracht op termijn omgezet kan worden in een vaste baan. Opdracht is bij voorkeur op basis van detachering.

Advies- en Klachtenbureau Jeugdzorg (AKJ) is looking for a
Nieuw

Opleidingcoordinator (24 uur p/w)

  • Amsterdam
  • €2.600,- tot €3.800,-
Vacancy image
· · · · · · ·

Voor onze opdrachtgever AKJ zijn wij op zoek naar een Opleidingscoördinator die hun opleidingen verder gaat professionaliseren en beheren en verantwoordelijk is voor alle zaken op het gebied van opleiding en training voor hun vertrouwenspersonen. Met jou als versterking kan de organisatie zich nog beter focussen op de verdere verbetering van de kwaliteit van de (na)scholing. In deze functie werk je voor het AKJ en mogelijk voor dochterstichting Zorgstem. 

Voor 2021 ligt een concrete opdracht in het beschrijven en inplannen van het opleidingsaanbod inclusief basistrainingen, verdiepende trainingen, intervisie, na- en bijscholing. Zin om deze opdracht aan te gaan? Lees dan snel verder!

Stadgenoot is looking for a
Nieuw

P&O Adviseur

  • Amsterdam
  • € 3.445.- tot € 4.531,-
Vacancy image
· · · · · · ·

Stadgenoot, gevestigd in Amsterdam, is een maatschappelijke onderneming, die het belang van de Amsterdammers voorop stelt. Het is een Amsterdamse woningcorporatie die ruim 30.000 sociale huurwoningen verhuurt. Stadgenoot staat voor betaalbare woningen in een toegankelijke stad, bereikbaar voor iedereen, ook met een kleine portemonnee. 

Bij Stadgenoot geloven ze in de kracht van de juiste persoon op de juiste plek. Met aandacht voor werkplezier en werkvermogen, persoonlijke ontwikkeling, marktconforme arbeidsvoorwaarden en de juiste balans tussen werk en privé. Als p&o adviseur begeleid jij het management op operationeel en tactisch niveau. Je ondersteunt ze in hun coaching vaardigheden en informeert hen over het p&o beleid. Je doet dit op pro actieve wijze én met ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Ben jij gewend klantgericht te werken en weet jij daarnaast ook jouw eigen grenzen hierin goed te bewaken? Wellicht is dit dan een hele mooie vervolgstap in jouw carrière. 

Sympa Nederland BV is looking for a

HR System Consultant

  • Midden Nederland
· · · · · · ·

De visie van Sympa is vanaf de eerste dag geweest om een ​​wereldwijd bedrijf op te bouwen. Ze breiden voortdurend uit naar nieuwe markten.
De klanten vormen de kern van het bedrijf. Het hebben van overweldigend tevreden klanten is de reden waarom Sympa nu de snelstgroeiende HR-dienstverlener in Scandinavië is, met meer dan 130 werknemers verdeeld over acht kantoren in vijf landen. De software zelf wordt in meer dan 100 landen gebruikt en is beschikbaar in 19 talen.  

Omdat deze groeisnelheid zich zal voortzetten, is Sympa op zoek naar een gemotiveerde hr system consultant om het team in Nederland te versterken.

NCOI Groep is looking for a

HR Specialist Development en Vitaliteit

  • Hilversum
  • € 3.750 - € 4.900
· · · · · · ·

NCOI Groep, gevestigd in Hilversum, werkt al sinds 1996 aan het flexibiliseren van onderwijs voor volwassenen en, sinds de overname van Luzac, Instituut Blankestijn en Hogeschool Tio, leerlingen en studenten. Het bedrijf zelf is ook continu aan het groeien. Zelfs in het jaar dat Corona de wereld in zijn greep houdt, heeft het bedrijf de overname van twee andere partijen weten te realiseren, waaronder opleider LOI. Ook aan de ontwikkeling van de medewerkers wordt ruim aandacht besteed. Er zijn volop ideeën om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en vitaliteit van de medewerkers. Om die ten uitvoer te kunnen brengen is deze nieuwe functie in het leven geroepen.  

Als HR Specialist Development & Vitaliteit professionaliseer je het leren en ontwikkelen van de  medewerkers bij de grootste opleider van werkend Nederland. Je bent de ambassadeur voor een Leven Lang Ontwikkelen, zodat de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers vergroot wordt. 

check our portfolio

our clients

Sign up for free and apply now

ThyssenKrupp
Scotch & Soda
Spotta
Canal Company
WPG Uitgevers
Hogeschool Windesheim