rvdb recruitment

snel en efficiënt schakelen

De 15 dedicated Rvdb recruitment consultants, allen uit het hr werkveld, nodigen onze klanten uit aan de keukentafel. Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. Zij weten daardoor welke hr vraagstukken leven en kunnen scherpte in de gesprekken aanbrengen om tot pragmatische oplossingen te komen. Met welk hr vraagstuk je ook zit, wij helpen je verder.

hr recruitment

De unieke combinatie van hr expertise, een groot netwerk en de nauwe samenwerking van onze recruitment consultants bewijst zich keer op keer. Wanneer wij een werving & selectie procedure voor je starten, presenteren wij binnen drie weken drie kandidaten. Wij kennen hr professionals van operationeel tot strategisch niveau en van specialist tot generalist. Ons netwerk is groot, er staan meer dan 30.000 hr professionals in onze database.

hr interim

Je bent op zoek naar een tijdelijke oplossing? Ook bij onze interim procedure zorgen wij voor zeer korte doorlooptijden. Binnen twee dagen heb je al cv’s van twee kandidaten. In onze database hebben wij 500 zelfstandigen speciaal geselecteerd. Wij werken nauw samen met deze zzp-ers en kennen hen door en door. Het zorgt voor snel en efficiënt maatwerk. Een duurzame match voor jouw organisatie hebben wij daardoor zo gemaakt. Wij werken met een door De Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst van opdracht inzake tussenkomst waardoor je als opdrachtgever geen risico loopt op naheffing. 

Onze goedgekeurde overeenkomst bekijken? 
overeenkomst

de rvdb selectie

Daarnaast hebben wij ruim 30 eigen hr professionals in dienst die wij detacheren. Dit zijn allen tijdelijke hr interim spelers met verfrissende ideeën, veel ambitie en energie, die wendbaar, flexibel en snel inzetbaar zijn. Zij volgen allen het Rvdb selectie programma. Een uniek en onderscheidend programma waarbij zowel aan de persoonlijke als professionele ontwikkeling wordt gewerkt.

hr executive search

Op zoek naar een senior profiel, bijvoorbeeld een directeur hr of specialist zoals director rewards, - talent acquisition of - talent management, dan zijn deskundigheid en vertrouwen essentieel en staat zorgvuldigheid voorop. Wat heeft de organisatie nodig, hoe ziet het gewenste profiel er uit? Wij maken graag een afspraak om het profiel te bespreken en onze werkwijze toe te lichten. Onze senior consultants begrijpen de hr business écht, stellen de goede vragen en denken vanuit het hr vakgebied op dit niveau graag mee. Wij werken al jaren in het vak, hebben een groot netwerk en kennen de top van hr Nederland als geen ander. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem contact op met:

Christel Cheung of René Jansen voor vaste posities
Irene Beekmans of Bob Smits voor interim rollen

Ons netwerk is groot en bereikt ook de top van hr Nederland. Graag verwijzen wij je in dit kader naar de HRtop100. In de HRtop100 wordt een podium geboden aan innovatieve, inspirerende hr leiders.