alias recruitment

recruitment geregeld

Wij zijn Alias! De spiksplinternieuwe recruitment start-up van Rvdb en TalentMapper. Wat ons concept uniek en - wij denken - ijzersterk maakt? We combineren het beste van beide werelden: waardevolle talentonwikkeling en jarenlange recruitmentervaring van Rvdb met state-of-the-art online tools en recruitmentkennis van TalentMapper. Dat maakt dat we een full-service recruitmentaanpak bieden waardoor we je organisatie volledig kunnen ontzorgen: recruitment geregeld.

Onze full-service recruitmentaanpak maakt dat jouw organisatie samen met ons succesvoller is in het aantrekken van de beste mensen. Wij gebruiken jouw kennis van de organisatie en onze expertise in arbeidsmarktdata, recruitment en talentontwikkeling. 

hoe regelen we recruitment?

Als Recruitment Process Outsourcing (RPO) specialist nemen wij het gehele recruitmentproces voor je uit handen en zorgen we ervoor dat het best passende talent bij jouw organisatie aan de slag gaat. Om je volledig te ontzorgen van alle recruitmentactiviteiten zetten wij (een combinatie van) de volgende middelen doeltreffend in:

rpo-ontwikkeltraject

Onze RPO recruiters gaan voor een full-service recruitmentaanpak. Om dat waar te maken hebben we zorgvuldig een all-in ontwikkeltraject samengesteld. Daarbij hebben we aan kennis, kunde en persoonlijke ontwikkeling gedacht, want hoe kun je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, de beste zijn in RPO, aan je carrière en talent bouwen en dat allemaal zonder aan je eigen ontwikkeling te werken? Precies - dat kan niet. 

Door ons traject zijn we er zeker van dat onze recruiters zich continu blijven ontwikkelen. Intervisie, coaching en persoonlijke ontwikkeling lopen als een rode draad door het volledige traject. Benieuwd wat er allemaal aan bod komt? Hier vind je het volledige ontwikkeltraject.

vacatures

Enthousiast na ons verhaal en wil je aan de slag als RPO recruiter bij de spiksplinternieuwe recruitment start-up Alias? Dat kan! Hier vind je onze vacature.

contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of wil je langskomen? Neem contact met ons op.

Bo van Rijsingen 
+31 (0)6 15 37 76 32
b.vanrijsingen@rvdb.nl

Arlette Wouters
+31 (0)6 12 07 50 96
arlette@talentmapper.nl